Kızım 8 yaşında ismi duru oğlum olacak birde 35+5 ismi doruk olacak😊
Cocuklarinizin isimleri ne? 👶🏼👧🏼
Kızımın ismi İkranur💜hayırlısıyla yolda olanın da Arel Saki👣👶🖤
minikkusummm kızımın adı Selin 👧🏼doğacak olan kızımın adını da asmin koyacağız Allah’ın izniyle 🙏🙏❣️
30+3 üz Barlas Kaan olucak Allahın izniyle 🫶🏻👼🏻
minikkusummm Alparslan huzeyfe tek bebek 😂
minikkusummm
Kızım olucak benim de hayırlısıyla 19+1 haftalık ben ilk düşündüğüm beğendiğim isim Elisa ismi oldu eşim Deniz dedi karar vermek çok zor ama bence elisa olcak 😅😅👼😊 Allah sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin 🤲
minikkusummm merhabalar oğlum 26 aylik ismi Ali İbrahim
minikkusummm benim bebeğim 7 aylık adı Mustafa Efe 😊🙏
SonglM bizde hüma koyacağız Allah nasip ederse 🥰 ama ikinci isim bulamıyoruz yanına
Hasan Ayaz 🧿💙
Gizemilhan Arya İsmini Şiddetle Tavsiye Ederim 🥰
Arya = Güçlü, Dirayetli 💪🏻👼🏼💕🌸
Huda_seher Hüma tek başına bile çok güzel bence. Güzel seçim olmuş 😄🙈 Sağlıkla Gelsin İnşallah Prenses 👼🏼💕
Oğluma Kayra düşündük :)
minikkusummm kızım Serra 4 buçuk yaşında iki hafta sonra inşallah oğlum olcak Salih adı
minikkusummm 7.5 aylık bir kızım var ismi Adel Anka 🕊
Birtane oglum var adı beytullah💙
Şimdi ikincisi yolda 5 aylık onun adı da yavuzhan💙
3,5 yaşında oğlum var ismi AyazAli, 22+4 günlük hamileyim kızım olucak ismini Aybüke düşünüyoruz 🥰 Allah hayirlisiyla saga salim büyütmek nasip etsin evlatlarımızi saga salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah rabbim hayrli evlatlar nasip etsin.. 🥰😇 Hayırlı geceler 🌙🌙🤍 @minikkusummm
Sirkelimon Benim genç kızlık hayalimdi çocuğum olursa toprak koymak yanına da güzel bir isim istiyoruz Kuranda geçen bulamadım 🫣