Serpilfurkan 3.5 yasinda oglum var ismi Furkan. 10 haftalik hamileyim kiz olursa Elif erkek olursa dusunucez :)
Umm_meryem Büyük kızımın adı İmara, ortanca kızımın adı Meryem 🌸 30 haftalık kızıma gebeyim inşaAllah ona daha karar veremedik ))
Kubra_miray_szr Dyurtseverkaplan tüp bebek mi oldu yoksa kendeliğinden mi baya yaş var benimde kızdım 7 yaşında olmaz daha diyorlardı insani korkutuyorlar
Dyurtseverkaplan Kubra_miray_szr yok kendiliğinden oldu hatta bundan iki sene önce gebe kalmıştım ama malesef kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım sonra kısmet 2 sene sonra tekrar gebe kaldım bu süre zarfında korunmuyorduk kızım 10 yaşına geldiğinden beri korunmadım hiç
Ays_cskn minikkusummm 1,5 yasinda oglum var adi osman Şahin ,21 haftalik hamileyim Rabbim bagislarsa kizim olucak isminide Asya ece dusunuyoruz kismet olursa😇
tuananinannesi22 minikkusummm 28 haftalığız bizde kuzum tuana olacak inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥰
Kubra_miray_szr SonglM çok güzel O isim Hüma benim kızım olursa o ismi vereceğim ama şimdiki oğlan 24 haftadayım henüz isim bulamadım 😊🤗🤗
Buketyusra minikkusummm kızım Yüsra oğlum Kayra üçüncü yolda kız olursa mira oğlan olursa hiç düşünmedim 😊😊