ebrudldlld bu yıl aldığım 5 gebelik haberi var 4ü erkek ben dahil 😄
Bu yıl erkek bebek yılı mı
ebrudldlld öyle bişey olsa erkek isteyenler erkek yılında kız isteyen de kız yılında hamile kalmaya çalışır herkes istediği cinsiyette bebeğe sahip olurdu. Sizde böyle bişey mümkün mü 😂 ne dedi Allah dünyayı insanı yaratırken su su seneler erkek yılı bu sene kız yılı olsun. O zamanda hamile kalanlar ona göre doğursun mu. Tövbe tövbe 😂
ebrudldlld ben bilmiyorum cinsiyetini 11+1
bu sizce kız mı erkek mi 😅🙈
Eyluladam15 yani yumurtlama günü müydü
leona98 aynen aynen 😂
Ayse_Nuryusuf01 bilemedim ki bende böyle bekliyorum .😂 gönlümüze göre versin Allah
Deletedmom7373700 bencede öyle ama bizim Türk milletinde ağızdan dolma gibi bişey
ebrudldlld 2022 de hamıle kalındysa çoğu erkek okuyormda. Ben 2021 de hamile kaldım kızım olacak geçen sene hamıle kalanlarn çoğu kız .. hamıle kaldğn yıl önemli zaten 👍 hayrlısı olsn
Limonzeytin bende 2022 🙈
ebrudldlld sanirim bizimde erkek . 12. Haftandan beri foktor erkeğe benzetiyor. Bir sonraki geldiginde kesin olarak soylicem dedi. Bu arada 14 haftaligiz
ebrudldlld evet arkadaş çevrem full erkek doğurdu şimdi ki duyduklarım hep kız olmaya başladı çevremde dört hamile var dördü de kız dedi onlar da ekim kasıma denk geliyor doğumları 😊
Balsesos valla ben hiç takip etmedim için bilemicem
ebrudldlld bizim ufaklık kız bugün öğrendik çok şükür ya 😜 küçük hanımcık olacak inşallah 🤭
Czn2105 bana da Aralık doğum olacak dedi doktor
Mesudesrds kaç haftalıksın
ebrudldlld 16 +3
Eyluladam15 benmde 23 mart son adet belli oldu mu cinsiyeti
ebrudldlld ikinci bebegime hamileyim ve cinsiyetimiz erkek çevremdede hep duyumlarım erkek galiba erkek yılı😍