Ecetiryaki 38 de benim 3200 ama benim de çatı muayenemde çatımın uygun olmadığı anlaşıldı. Yine sezaryen olcam mecbur 🙂
38+0 bebiş kilosu
3579 maşallah allah bağışlasın 🧿💗
tugbakya ben geçen hafta 2 gün hastanede yattım acile gittim 3 cm açıklığım var benim ama sancım falan olmadı 2 gün 10 dan fazla nstye girdim ama bilemiyorum şuan tabii 🤷🏻♀️
Ecetiryaki aminnn 🙏🏻 Ay vallahi bilmiyorum ne kilo yapıyor ne yapmıyor değişiyor mu hafta hafta aldıkları gram kafam karışık 😂 bi hafta 250 gr alırken bir hafta 150 alıyor benden mi kaynaklı normal mi onu da bilemiyorum 🙈
ayvazece07 bende hiç bilmiyorum ilk hamileliğim bide ama bu kadarı fazla geldi gözüme benim nerdeyse 1 kilo almış 🤦🏻♀️😁
Ecetiryaki senin yine 38 haftada o kiloda bn 34. Haftadayım gecen hafta gittiğimde 3000 kiloydu. Sanırım Bnde normal yapamiycam
Ecetiryaki ne ile besleniyorsunuz maşallah 🤣❤️
Ecetiryaki Anladım allahm sağlıkla kavuştursun. Benim bebeğimin kafası kanala baskı yapıyor ama hiç açılmam yok. Çatımdan dolayı galiba. Doktorum da kongre izninde 39+1 de dönecek o zaman sezeryan tarihi verecek. Tam bir bilinmezlik içindeyim.
Semmra ay maşallah senin daha fenaymış 🤭 allah bağışlasın 🥰
Ecemmsavas özel hiç bir şey yok normalde ne yediysem hamileyken de yedim ama geçen hafta bi cici bebe aldım 4 kez falan yedim onun mu etkisi bilmiyorum hiç anlamadım 😁
tugbakya Sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah inşallah 🤲🏼 bana sezeryanla alakalı bir şey diyen olmadı 3 cm açıklığım olduğu için devamı gelir diye yatırdılar ama gelmekten vazgeçti bizimki şimdilik 😁
Ecetiryaki ne yiyip ne içtiniz kızlar 37 de bebeğim 2400 dahaaaaa beslenmeye çok dikkat ettim böyle oldu yanlış yaptığım birşey var sanırım tavsiyeleri bekliyorum ☺️
Ecetiryaki wala bende şeker var ünsilin kilo aldırdı doktor öyle dedi😂😝
Ecetiryaki 35.ci hafta 3kiloydu bizim tosuncukta. Bu gidişle bende normal doğuramam gibime geliyor.. 🙄
Ecetiryaki tamam artık bende yiycem ,🤣 bebişler cici bebeyi sever 🤣
Kubrakturk valla özel bir şey yok ben dikkatte etmedim kendi aldığım kilo da 7 kilo ama nasıl oldu anlamadım bende 😁
Merve6334 Aa öylemi ilk kez duydum bende sizden. Benim hamileliktede şükür şekerim normaldi hatta çıkar diye bekledim çikolata yiyorum çünkü ama çıkmadı 😁
Smyye1B maşallah sizinde baya kilolu olacak allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿💗
Ecemmsavas aslında bende seviyorum canım çektide aldım sonra dedim belki bir iki gr daha alır ama yaradı sanırım 😂
Ya benim de aynı 38+2 deyim bebegim 3750 :) daha 2 hafta var doğuma doktor 4 kilonun üstüne cikarsa doguramazsin dedi 😔 dua ediyorum simdi doğum baslasin diye 😂