Ecetiryaki 38 de benim 3200 ama benim de çatı muayenemde çatımın uygun olmadığı anlaşıldı. Yine sezaryen olcam mecbur 🙂

tugbakya ben geçen hafta 2 gün hastanede yattım acile gittim 3 cm açıklığım var benim ama sancım falan olmadı 2 gün 10 dan fazla nstye girdim ama bilemiyorum şuan tabii 🤷🏻‍♀️

Ecetiryaki aminnn 🙏🏻 Ay vallahi bilmiyorum ne kilo yapıyor ne yapmıyor değişiyor mu hafta hafta aldıkları gram kafam karışık 😂 bi hafta 250 gr alırken bir hafta 150 alıyor benden mi kaynaklı normal mi onu da bilemiyorum 🙈

ayvazece07 bende hiç bilmiyorum ilk hamileliğim bide ama bu kadarı fazla geldi gözüme benim nerdeyse 1 kilo almış 🤦🏻‍♀️😁

Ecetiryaki senin yine 38 haftada o kiloda bn 34. Haftadayım gecen hafta gittiğimde 3000 kiloydu. Sanırım Bnde normal yapamiycam

Ecetiryaki Anladım allahm sağlıkla kavuştursun. Benim bebeğimin kafası kanala baskı yapıyor ama hiç açılmam yok. Çatımdan dolayı galiba. Doktorum da kongre izninde 39+1 de dönecek o zaman sezeryan tarihi verecek. Tam bir bilinmezlik içindeyim.

Semmra ay maşallah senin daha fenaymış 🤭 allah bağışlasın 🥰

Ecemmsavas özel hiç bir şey yok normalde ne yediysem hamileyken de yedim ama geçen hafta bi cici bebe aldım 4 kez falan yedim onun mu etkisi bilmiyorum hiç anlamadım 😁

tugbakya Sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah inşallah 🤲🏼 bana sezeryanla alakalı bir şey diyen olmadı 3 cm açıklığım olduğu için devamı gelir diye yatırdılar ama gelmekten vazgeçti bizimki şimdilik 😁

Ecetiryaki ne yiyip ne içtiniz kızlar 37 de bebeğim 2400 dahaaaaa beslenmeye çok dikkat ettim böyle oldu yanlış yaptığım birşey var sanırım tavsiyeleri bekliyorum ☺️

Kubrakturk valla özel bir şey yok ben dikkatte etmedim kendi aldığım kilo da 7 kilo ama nasıl oldu anlamadım bende 😁

Merve6334 Aa öylemi ilk kez duydum bende sizden. Benim hamileliktede şükür şekerim normaldi hatta çıkar diye bekledim çikolata yiyorum çünkü ama çıkmadı 😁

Smyye1B maşallah sizinde baya kilolu olacak allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿💗

Ecemmsavas aslında bende seviyorum canım çektide aldım sonra dedim belki bir iki gr daha alır ama yaradı sanırım 😂

Ya benim de aynı 38+2 deyim bebegim 3750 :) daha 2 hafta var doğuma doktor 4 kilonun üstüne cikarsa doguramazsin dedi 😔 dua ediyorum simdi doğum baslasin diye 😂