Nskyhn findiklibadem ya 18.haftada ben kalp atışı gibi kelebek gibi hissettim onu aslında anlıyorsunuz bağırsak olmadığını biliyorsunuz hissettiriyor yani. Çok garipti. Şimdi 21 deyiz canımı okuyor pat pat baya güçlü hissediyorum eşimle şok oluyoruz
findiklibadem Nskyhn işte o aradaki fark nasıl 😅 bağırsak hareketi olmadığını anlayacak kelebek gibi hareket nasıl oluyo ki gerçi bunu da anlatmak zordur
Sonikiuc Ykme1820 19+2 ile Ekim sonu bekleniyor😊 pit pit hareketini ilk 16+4′te bi kere hissettim. 18.haftada resmen minik bir hareketlilik vardı ve sanki elini ayağını vuruyor gibiydi. Çok farklı bir histi🥰🥰
Haticeeklyc 19+5 ☺ Ekimin 20si gibi olacak herhalde, hareketlerilerini 18i haftada hissetmeye başlamıştım kalp atışı gibi şimdi net belli ediyor anlıyorsunuz bebeğin hareketi olduğunu saniyelik ☺
Scemiha 21+5 🌺 ekim başı gibi gelicek inşallah kızım 🙏17. Haftada harekerlerini hissetmeye başladım 🌼
Nskyhn findiklibadem ya böyle pırpır ediyor arı gibi kelebek gibi narin ama sakin ay anlatmaya çalışıyorum ama bağırsak hareketi biraz daha güçlü ya. Bebeğin ki aslında o haftada o kadar güçlü olmuyor bağırsak biraz daha asitte şişen baloncuk gibi düşün 😂 ama bu içinde sanki uçuşan bir kelebek gibi düşün 😂
Omersmom88 Papatyamm1 ayy bizdee Bebisin hareketleri nasıl benim günde bir kere belki hissediyorum hiç yok denilecek kdr az bide 2. Gebeligim yaa
meri01 Papatyamm1 60 la hamile kaldım sonra 58 e düştüm şuan 62 çıkıyorum her ay bir kilo almış gibi oluyorum sanırım. 4 kilo almışım 🥰🥰 idealdir heralde 4 kilo 🥰
Omersmom88 Papatyamm1 hissederiz insallahh ben artık düşüne düşüne rüyamda görüyorum bacaklariyla ittiriyor dye 😀
TBeyza ikicocuklubiranne 18+3 merhaba 😀 bende 29 Ekim yada 1 Kasım’da doğum yapmak istiyorum,gününde gelirse 30 ekim dogumumuz
minik_koala_ve_annesi Gamzee66 bende oyle ya sezeryan olursa 22 ekim yazmis doktor normal olursa 5 kasim 40. Haftalarda gecikerek normal olursa 12 kasim yaziyordu doguracaz da ne zaman belli degil🤣
Ays_cskn Ykme1820 nasip plursa erken olmassa insallah 10 ekim gozukuyor 21+2 yiz sezaryen oldugum icin erkende olabilir😁😁😁