EzgiKly _anne_kuzusuu00 Bende 19+3üm. Uygulama 23 Ekim gösteriyor ama benimkiler ikiz o kadar tutamam içerde😄 insallah Ekim ayına kadar sabrederler
meri01 Papatyamm1 60 la hamile kaldım sonra 58 e düştüm şuan 62 çıkıyorum her ay bir kilo almış gibi oluyorum sanırım. 4 kilo almışım 🥰🥰 idealdir heralde 4 kilo 🥰
eminemre99 tugbaturkoglu a acaim benim bende 21 + 4 aynı misiz canım benim detaylı oldun mu canım benim hangi şehir canım benim
Nurakk_1 Ykme1820 merhabalar 21+5 ten selam Ekim 8 diyor doktorumuz bakalım vaktinde mi gelir minik adamım 💘
Nskyhn findiklibadem meslek aşkı sınıf öğretmeniyim çocuklara her şeyi en indirgeyerek anlatmaktan artık normal hayatta da böyle oldum 😂😂 hissetmiyorsan da sabret ilerleyen haftalarda pat pat gelecek o zaten sana 🎈🎈😍😍
Pikachuuubaybi LisaveEdizinAnnesi bizde 19+4 uz ben hissediyorum ya baya kimildadigini falan ama doktor annenin kilosuyla alakalı dedi ben 50 kg yim zayıf olduğum için daha net hissediyor olabilirim
_anne_kuzusuu00 EzgiKly maşallah ya eşimde çok dua etmişdi ikiz olsun diye ama bizimki tek oğluş oluyormuş insallah sağlıklı bir sekilde herkes kucagına alır bebişlerini
Prensannesiiiiiii gulten5897er evet bende bugün 18+1 oldum Ekim sonu Kasım başı doktor iki Kasım dedi bana
Sare19 Ykme1820 bizim 10 ekim gözüküyor ama biraz önden gidiyor ben eylülde gelecek gibi hissediyorum ☺️
Yasemibrahim Ykme1820 bizde 19+ 1 iz Ekim 25 son ama sezeryan oldugu için daha erken olur ilk hafta 2 inci hafta gibi inşallah saglıkla gelsinler 🥰
tugbaturkoglu eminemre99 İstanbul detaylı olmadım kararsızım sanırım yaptırmıcam siz peki yaptırdınız mı
Caglaasya Ykme1820 18+3 ekim sonu gibi görünüyor ama sezeryan olacağım ilki de sezeryandı ortalarında fln doğum olmuş olur muhtemelen sağlıkla gelsinler 😍
eminemre99 Caglaasya canım merhaba bnde ilk sezeryan oldum . Neden hani Ekim sonu dedin ama sezeryan ha dedin ortalarinda olurum diye neden canım ben bunu bilmiyorum ilk seseryan olunca erken mi aliyorlar
Caglaasya eminemre99 sezeryan olunca genelde 40 haftayı beklemiyor doktorlar 38 haftalıkken fln alınıyor çünkü canım o yüzden öyle dedim