LisaveEdizinAnnesi Herkese Merhaba bizde 19+4 teyiz ekim sonunda oğlumu kucağıma alacağım inşallah 😍 henüz bende bağırsak hareketimi bebeğin hareketi mi anlayamadım. Tam olarak ne zaman anlarız acaba 😍 Bir de alışverişe başladınız mı ekim anneleri ?
Kubraaap LisaveEdizinAnnesi malum zamlar vs dolayi biz erkenden herseyimizi aldik.. yatak odasi seti, bebek arabasi, emzirme pompasi. En pahali neler varsa aldim..
Melekprenses LisaveEdizinAnnesi bende uzun süredir öyleydim dün ve bugün resmen tekmeleri belli okuyor şimdi hatta oynuyor ben ağlıyorum çok güzel bişey Allahım isteyen herkese yaşatsın 19+6 yız bugün
Pikachuuubaybi LisaveEdizinAnnesi bizde 19+4 uz ben hissediyorum ya baya kimildadigini falan ama doktor annenin kilosuyla alakalı dedi ben 50 kg yim zayıf olduğum için daha net hissediyor olabilirim
-moms Haftadayız 💖 kızımın maşallahı var kıpır kıpır özellikle yattığımız zaman görmeniz lazım 😂 5 ekim gözüküyor doğumumuz 😍
Nskyhn Gamzee66 kaç haftalıksin canım? Ben 18 e hissettim. 21+4 oldum. Çok güçlü atıyor artık hissetmeme gibi imkanım yok