Lisa As06 kendinizi çok yormayın . Vücut yorulunca o ağrıların olması çok normal . Artık vücutlar ağırlaştı hepimiz sağlıkla doğuralım inş 💕
Lisa Runkli aynı haftadayız benimde çatı ağrısı dedikleri ağrı nasıl oluyor bilmiyorum ama sizdeki gibi fena bir mide yanması var geceleri uyutmuyor 😣 yoğurt soda süt Ne varsa demiyorum ama bana mısın deniyor 😔
Runkli Lisa hamileliğimin başından beri hiç mide bulantısı kusma yaşamadım ilk 3 ayda dahil. Bu nasıl bişey anlamadım bende herşeyi yapıyorum ilaçta kullanıyorum ama geçmiyo 😏
Laurenkiz Lisa 1 avuç beyaz leblebi yiyin öğün aralarınızda, bir de yüksek yastıkla sola doğru uyumayı deneyin, faydasını görüyorum, Hayırlı doğumlar😊
Papatyali 29+3üm bi kaç güne kadar rahattım dünden beri 1 2 kere agrım oldu bebek toplanıyo o da canımı acıtıyordu 🤭 ilk başta çok korktum ama kısa sürdü ve geçti çok şükür 🙏 neden oldu bilmiyorum 😑
betuloflu Ben 32 haftalık oldum sağ böbreğimde büyüme olmuş oyuzden ağrım hafif oluyor. Sırtımda ara ara vuruyor şimdilik buna da 🙏
Lisa Runkli aynı durumdayız bende ne varsa deniyorum geçmiyor dikkat edin benim gibi reflüye çevirmesin tedavisi daha zor oluyor ilaç çok kullanamıyoruz ama gebelikten sonra reflünün de geçicek olmasını umuyorum 🙏
gamzeysfgl Çatı ağrım sağ tarafta 24. hafta başladı şimdi 29 bitecek eskiden bi tek akşam olurdu artık tüm gün var. Hele geceleri sanki assagida ki kemiklerim kırılıyor gibi geliyor, yatakta sağdan sola dönmek işkence gibi tır gibiyim aynı. Arada sırt ağrısı, arada bel. Kısacası 27. hafta sonrası hep ağrılar, mide yanmalari. Ama olsun sağlıklı olsunda oğlum ben çekerim 😢
Esracim gamzeysfgl tatlım alakası var mı bilmiyorum ama hamilelikten önce adet olduğunda o da ağrılı mi geciyordu
betuloflu gamzeysfgl biraz muz ye hatta her gün ye benım 31 da 1600 dü şimdi 1750 olmus zaten bu aydan sonra kilo alımı başlıcakmis
Meltem34 Esracim bende 31+ 1 deyim devamlı hareket halinde olduğum için ağrım vardı bugün doktora gittim mümkün olduğunca dinlen dedi kilosu da 1900 du hayırlısı bakalım
Belissima Esracim 33 hafta oldum. 30 haftadan sonra çatı kemiklerim ağrımaya başladı uykularımda çok düzensizleşti. Ara ara yalancı sancı dedikleri kasılmalarım da oluyor
Nesoo Yesimalmila canım bu çatı kemiği olarak bahsettiğiniz yer neresi. Yani çatı ağrosı nerede oluyo
Yesimalmila Nesoo vajinanin hemen üstündeki kemikler hareket ettikce agriyor ben ayagimi kaldiramiyorum artik soyunup giyinirken 😕
Lisa Laurenkiz dediklerinizi 3. Ayımdan beri alışkanlık haline getirdim sol tarafıma yatmaktan kalçamın sol tarafı sızlıyor sabahları 😬🙈 yüksek yastıkta deniyorum ama sanırım benimkisi ileri derecede gebelik reflüsü olmuş durumda 😣
Sehererkull Cok yukariya cikio bebek o yuzden mideme bide gogus kafesi kemigimi hangisi cozemedim 🤣 batma oluyo agrilarim vardi sagolsun doktora soyledim vitaminle sorunu cozdu 💓
Ergunsed Sehererkull benimde gogus kafesimde agri var 32 haftaligim vitaminde kullaniyorum ama hafif yoruldummu direk batmaya basliyo ve yatmadan gecmiyo