Yesimalmila Esracim herkes de farkli demek ki masallah diyelim bende 30. haftaya kadar hic agrim olmayacak sanirdim. ama basladi agrilar cati kemiklerim sırt ağrılarım off inletiyor 33 oldum bu arada inşallah baslamaz agrilarin 😊
Faziletttt Esracim çatı kemiğim ağrıyor bir aydır bebek aşağıda olduğu için kasılma oluyor ayyy biran önce zaman geçsin istiyorum
Maviii sudamlasi bu bahsettiğiniz ağrı yürüyünce oluyor, peki karnınız o esnafa sertleşiyor mu yürüme esnasında, bende yürüyüş yaparım sık sık ama karnım sertleşince, korkuyorum eve gelince geçiyor gerçi
Esracim Yesimalmila valla bilmiyorum ki 🙁 inşallah son haftalar olur bu kadar dayanılmaz olduğunu bilmiyordum
Nesoo Yesimalmila canım bu çatı kemiği olarak bahsettiğiniz yer neresi. Yani çatı ağrosı nerede oluyo
Yasminadem Benim de karnımdan göğüslerime doğru bi ağrı oluyor 30. Haftamdayım ama çok şükür başka ağrım Yok
BusraSY Maviii Bugün doktor kontrolüm vardı. Bende de çok yürürsem karnım semsert oluyordu. Hatta iki gün önce eminönüne gittim yaklaşık 3 saat yürümüşümdür oturduğumda karnım aşırı sertti. Bugün doktoruma sordum gayet normal dedi yani rahim kastan oluşur ve o şekilde sertleşebilir dedi rahatladım🤗
Maviii Esracim 24. haftamdan beri çatı kemiğim ağrımaya başladı, çok yürüyence daha çok ağrıyor. 29 haftaya doğru gidiyoruz bizde onun dışında her şey normalinde seyrediyor çatı ağrım dışında
Esracim Ya saçma gelcek belki ama imrendim sizlere ya. Bende hiç ağrı yok. Pazartesi doktoruma soracağım
Runkli Bende 29 haftalığım ağrım yok ama inanılmaz bi mide yanması var 🤦♀️ İlaçta kullanıyorum ama bazen dayanılmaz hale geliyo 🙄
Lisa Runkli aynı haftadayız benimde çatı ağrısı dedikleri ağrı nasıl oluyor bilmiyorum ama sizdeki gibi fena bir mide yanması var geceleri uyutmuyor 😣 yoğurt soda süt Ne varsa demiyorum ama bana mısın deniyor 😔
sevsonsuza Esracim 32.6haftam kasilmalar ani harekette cok canim yaniyor sislikleri hic saymiyorum ilk oglum da hic bsy yoktu nrrdeyse son ana kadar
sudamlasi Maviii bende sertleşme ve bebeğin toparlaması sadece idrarım gelince oluyo🙈o zaman dik bile duramıyorum.istersen doktora da söyle bunu