minnosbirkiz Mrsn-mrsn Amiinn canım inşallah cidden çok yıpratıcı bi süreç, geriye dondurulmuş hiç yumurtamda kalmadı hiç birisi dondurulmaya uygun görülmedi, eğer olumsuz olursa bida aynı şeyleri sar başa yaşamak aşırı ürkütüyo beni çok korkuyorum, rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin inşallah 🙏🏻
minnosbirkiz Aysee10 Allah büyük canım inşallah güzel haberler almak nasip olur bizim gibi bekleyen herkese 🙏🏻
Bonjuk minnosbirkiz vallahi kan testimi verdim en azından düşünmem artık varsa zaten bugünde çıkar umudum kalmadı
Bebisiannesi minnosbirkiz sadece sağ kasığımda batma ve bel ağrım oldu test günümden önce tavuk kokusundan tiksindim Arkasına test yaptırdım zaten bol bol lifli yiyecekler ye kabak çekirdeği kuru üzüm yumurta süt sakın aksatma ben sürekli kabak çekirdeği yedim
minnosbirkiz Bebisiannesi Allah bağışlasın maşallah canım 🥰 kasık batması transferin kaçıncı gününde oldu acaba, bende sürekli çiğ badem, çiğ kaju, kabak çekirdeği, süt, haşlanmış yumurta, hepsini yiyorum 😇
Bebisiannesi minnosbirkiz inan onu hatırlamıyorum ya o kadar stresli günlerdi kiiiii gün saymadım açıkçası çünkü her gün geriliyorsun
Emir_Arasin_Annesi minnosbirkiz 2 nisanda benimde transferim oldu 4. Gün embriyosu suan 11 haftalik olduk aynı senin gibiydim hiçbir belirti vs yoktu şimdi bebek büyüdüğü için hafiften kasik batmalari var oda olmasa bilmeyecem😁😁sen gönlünü ferah tut annesi bebeğin sana sımsıkı sarılacak insallah🤲🤲🤲
minnosbirkiz Emir_Arasin_Annesi Ayy Allah bağışlasın kuzum çoookk sevindim 🙏🏻😍 inşallah bebeğimde bana tutunmuştur güzel haberler alırım, dualarına talibim hamilelerin duası kabul olurmuş 🥰
Emir_Arasin_Annesi minnosbirkiz insallah canim benim güzel haberlerini bekliyorum heyecanla 10 senedir bekliyorum ve her zaman dualarimdasiniz Rabbım hiçbir kulunu evlatla sınamasın dileyen isteyen hakeden herkese nasip etsin insallah🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️
minnosbirkiz Emir_Arasin_Annesi kuzum bugün kan testi verdim 11.gündü çıkar diye düşündüm, gebelik yok maalesef bebeğim tutunamamış… Doktor 12.gün yaptırırsın demişti ama değişeceğini asla düşünmüyorum 😔