minnosbirkiz benim ilk denemem di ve yaşım 19 du 6 öncesinden bahsediyorum tüp bebek istedim 2 yıl denedik olmuyordu bende cok stres oluyordum bütün doktorlar olur vs diyor ama olmuyordu bende TV da doktorumu gördüm ve aradım kendisini konustum tüp bebek istediğimi söyledim zaten gittim ve kontrolleri oldum falan yaşın küçük vs avantajın olur dedi ben daha da sevindim ama öncesinde histerskobi olmamı istedi çünkü 15 yumurta toplandı ve 5 adet 1.kalite 5.gün embriyosu oluştu benim doktorum hepsi cok iyi bebekler aksi bisey olmasın dahada tutunsun falan diye önceden önlem almak istedi tamam dedim ve iyi ki de olmuşum çünkü rahimde yapısıklıklarım oluşmuş ve perde olmuş hepsi temizlendi doktorum normal de olur vs dese de ben beklemek istemedim transfer istedim ve bünyemin kuvvetli olduğunu söyledi 2 adet transfer edildi bende istedim ama sana yemin ediyorum hiç heyecanlı degildim hic bir stres yoktu en küçükleri bendim o an transfer yapan kadınlar arasında hemşireler bile şaşırdı falan nasıl heyecanlı degildim diye ve cok şükür o tedaviler sonucunda suan 13 haftalık olduk bile ikizlerimle demem oki pes etme üzülme asla canını sıkma Rabbim seninle dir dualarım seninle