csmaknc visneliayran Canım sezeryan bile olsa sağlık problemi olmadığı sürece doktorlar en erken 38 bebeğin gelişimi daha iyi olması için 39 da öneriyor Acıbadem doktorunun videosunu izlemiştim
visneliayran csmaknc tam o zamanlarda gelişimi de tam olsun kendi gelsin istiyorum bende 😁🙈🧡 sağlıcakla doğsunlar inşallah 🌼🧡
Duygumiran visneliayran uygulamada son 19 gun kaldi ama dr 38 2 de gun verdi 7 haziran dogum inşallah son 6 sayiyorum
visneliayran Gorkemm sağlıcakla gelsiiin, bekletmesin inşallah 🌼🧡 ama anladığım kadarıyla normal olan herkes 40ları görüyor bu bebişleri çok rahat ettiriyoruz bence 🙈🌼
visneliayran Defne_alya1 en korktuğum şey olur da dönmezse diye çünkü kafasını kaburgam da hissediyorum resmen 😁🤦♀️ sağlıcakla doğsun tüm minikler🌼🧡
visneliayran zeytinkiz ben 37 de kendim doğmuşum hiç bekletmemişim bir de 3,500 kg doğmuşum 😁😁 bizim minik de bana çeker mi ki🙈 gerçekten kız erkek hiç belli olmuyor ama annem de erkek bebekler rahatına düşkün olur çok bekletirler diyor 😬😬
zeytinkiz visneliayran ben nasıl olmuşum bilmiyorum annemle konusmadık hiç o konuları vefat etti 🤷 ama şimdikiler bir değişik ya belli olmuyor hem bebekten bebeğe hem bünyeye göre değişiyor. Sağlıklı olsunlar da sizde inşallah sağlıkla cıkın hastaneden 🤭 Ama son haftalar offf bana fenalık gelmişti hadi gel artık gel gel diye 😆
visneliayran Deletedmom_7156 hahahahah 😬😁 bence bu tezi çürütelim ya artık annem de erkekler gelmez rahatına düşkün olur diyor 😁🙈 çünkü kızı yani ben 37 haftalık doğmuşum 🙈🙈
csmaknc visneliayran Allah hepimize kolay doğum versin canım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙂❤️🧿🧿🧿
visneliayran lunam bende 37. Haftada doğmuşum, sağlıklı olsun da beni çok bekletmesin istiyorum çünkü bende şişiyorum şuan 😬🥲
visneliayran SutlacimiYedimmiBen ayyyy şimdi doğacak olduğunu düşünmek bile beni korkutuyor😬🥲 tayin haberi bekliyoruz daha hazır değiliz🥲😁 sağlıcakla büyüsünler🌼🧡