visneliayran Gorkemm dimi dimi aman kilo alsın, aman rahat olsun şöyle yatalım böyle kalkalım şöyle oturalım şu vitaminlerle destekleyelim 😁 ben olsam bende gelmem heralde 🤣🌼🧡
csmaknc visneliayran Allah hepimize kolay doğum versin canım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙂❤️🧿🧿🧿
Nurayefem visneliayran ilk oglumu 40+0 da acil sezeryanla dogurdum smdi 36 haftayim yarin gun verir buyuk ihtimal
hurrem_sultan 38+4 te doğum yapmıştım şuan ikinciye hamileyim bakalım inşallah o da çok geç olmadan doğar 🥰
visneliayran hurrem_sultan hiç bekletmemiş minik ne güzelll🌼🧡 sağlıcakla büyüsün, yavrunuzu da sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🤲🧡🌼
miyopmom visneliayran 40+6 da geldi simdi Allahin izniyle 7 gun kaldi diyo bakalim bu ne zaman gelicek sifir belirti bj arada 😅
zeytinkiz visneliayran ben nasıl olmuşum bilmiyorum annemle konusmadık hiç o konuları vefat etti 🤷 ama şimdikiler bir değişik ya belli olmuyor hem bebekten bebeğe hem bünyeye göre değişiyor. Sağlıklı olsunlar da sizde inşallah sağlıkla cıkın hastaneden 🤭 Ama son haftalar offf bana fenalık gelmişti hadi gel artık gel gel diye 😆
visneliayran zeytinkiz güzel duanız için Allah razı olsun🌼🧡 Ben 37 de doğmuşum, çok tez canlıyım o yüzden sabır konusunda biraz zorlanıyorum heyecan çoook fazla🙈🌼 Tüm bekleyenler sağlıcakla kavuşsun, anne olanlar da minikleri sağlıcakla büyütsün inşallah🌼🧡
visneliayran lunam bende 37. Haftada doğmuşum, sağlıklı olsun da beni çok bekletmesin istiyorum çünkü bende şişiyorum şuan 😬🥲
Merveikratanem visneliayran teşekkür ederim kuzum ama iki değil 3 minnağim var benim ilk doğumum kizimda ikinci doğumda ikiz oğullarım oldu 🥰😅
visneliayran SutlacimiYedimmiBen ayyyy şimdi doğacak olduğunu düşünmek bile beni korkutuyor😬🥲 tayin haberi bekliyoruz daha hazır değiliz🥲😁 sağlıcakla büyüsünler🌼🧡
Anaadayi visneliayran çok çok azcik gına geldi sıcaklarla beraber 😅 oglanda kıpır kıpır hamileliği özler miyim belkiii 2. Trimisteri oda beelllllki sağlıkla kavusalik temennim artikin ♥️🐥
Serapmehmet_19 visneliayran Amiin canım çok şükür zamanında geldi, sizde sağlıklıca kavuşun inşallah ❤️❣️❤️