visneliayran Gerçekten uygulamadaki son güne kadar bekleyen ya da daha fazla bekleyen çok yok değil mi, 35. Haftaya girdim öyle şiş hissediyorum kiiii biran önce zaman geçsin istiyorum 🙈
Mellteml visneliayran Haftada doğum yaptım ilk kızımı 😂 Kimse büyük konuşmasın, başa gelince çekiliyo😂😂
visneliayran Mellteml 🙈🙈🙈🙈 biz yine de inşallah hayırlısıyla o kadar beklemeyelim diye dua edelim 😁😁🥲
Emine003 visneliayran ilk oğlum 39 haftalık doğdu canım 🥰 bu oğlumda 38 haftalık olduk bekliyoruz bakalım ne zaman gelcek 🌺❤️
Defne_alya1 39+1 bekliyorum hiç belirti olmadan üstelik doğum kanalına inmemiş olabilir hala üst tarafımda bi boşalma olmadı 🙄 yürüyüş squat hurma ilişki her şeyi de deniyorum 😕
visneliayran Defne_alya1 en korktuğum şey olur da dönmezse diye çünkü kafasını kaburgam da hissediyorum resmen 😁🤦♀️ sağlıcakla doğsun tüm minikler🌼🧡
zeytinkiz visneliayran 41.hafta suni sancı ile dogum yaptım kız bebekti 🤭 Erken gelir kızlar dıyorlar birde yalan
visneliayran zeytinkiz ben 37 de kendim doğmuşum hiç bekletmemişim bir de 3,500 kg doğmuşum 😁😁 bizim minik de bana çeker mi ki🙈 gerçekten kız erkek hiç belli olmuyor ama annem de erkek bebekler rahatına düşkün olur çok bekletirler diyor 😬😬
Deletedmom_7156 visneliayran 41+3 de geldi gerçi zorla getirdik biz 😅 kiz bebekti kızlar geç doğuyor bence
visneliayran Deletedmom_7156 hahahahah 😬😁 bence bu tezi çürütelim ya artık annem de erkekler gelmez rahatına düşkün olur diyor 😁🙈 çünkü kızı yani ben 37 haftalık doğmuşum 🙈🙈