Nsnese Benimde Ağustos sonu normalde ama erken doğum riskim var serklajlıym. O yüzden ne zaman doğar hiç kestiremiyorum 🙄 Şanlıurfa da yaşıyorum birde ayy resmen klimayla yapışık yaşıyoruz son 1 haftadır. Bizim hastane çantamıza kadar herşeyimiz hazır
annenur Nsnese aaa maşallah Ağustos sonu ve çantanız bile hazır. Bizim başı olduğu halde hala epim dehip de hazırlayan adım çantasıni
hukukcuanne_06 annenur valla Allah yardımcımız olsun ben daha 26yım ben de yanıyorum elimde yelpze ile geziyorum ankarada olduğumuza şükür tabi. İşe gidince klima var biraz iyi oluyo ama o da başımı ağrıtıyor hava daha da ısınmaz da bu ayar gider inşallah 🥹
annenur hukukcuanne_06 inslalah ama bence ısınır her sene aynı çünkü Ankara’nın kurak sıkan bir havası var geçen sene cam peçe aç fayda etmiyordu bu sene bir de hamile hamile aman Yarabbi 🤭🤭
benimmdunyamm Askiletotomsu hahahha bencede 🤣🤣bir daha çocuk yaparsak Kasım aralkk da falan sevismyek🤣
hukukcuanne_06 annenur benim ev bi de ekstra ısınıyo ya tam güneş alıyo yazın dışardan en az 3 derece daha fazla, misafirliğe gelen kuzenimi bi sabah koridorda yatarken bulmuştum😂😂
[silindi] annenur 30 haftayiz İzmir’de yaşıyorum sıcaklığı anlatamam daha Mayıs yeni bitti ölüp ölüp dirilmece daha iki gün oldu izne çıkalı bide çalıştım şu ana kadar 😁 daha ne kıyafet yıkadım ne çanta hazırladım erteliyorum 🤣
annenur [silindi] bizimde herseyimiz tam ama biz de yikamadik hazirlamadik sabahları sıcaktan insan kalkıp da onları serip kurutup utuleyesi gelmiyor ki
Sevdashn annenur sen bide İzmir’i düşün Allah’ım biraz esmez mi yok yatakta dönerken sanki alev çıkıyo kalktığım yerden klimaya da açmaya korkuyorum hasta olurum diye Ağustos sonuna kadar napacaz hiç bilmiyorum en üst bide Allah’ım kışın evi ısıtmadık şimdi sıcaktan duramıyoruz ne biçim memleket miş
annenur Sevdashn iki hafta önce İzmir’den kuzenim geldi oraların yandığını söyledi 2 hafta sonra daha kötü olmuştur eminim 😂 Rabbim hepimize kolaylık versin