Nsnese Benimde Ağustos sonu normalde ama erken doğum riskim var serklajlıym. O yüzden ne zaman doğar hiç kestiremiyorum 🙄 Şanlıurfa da yaşıyorum birde ayy resmen klimayla yapışık yaşıyoruz son 1 haftadır. Bizim hastane çantamıza kadar herşeyimiz hazır
annenur Nsnese aaa maşallah Ağustos sonu ve çantanız bile hazır. Bizim başı olduğu halde hala epim dehip de hazırlayan adım çantasıni
hukukcuanne_06 annenur valla Allah yardımcımız olsun ben daha 26yım ben de yanıyorum elimde yelpze ile geziyorum ankarada olduğumuza şükür tabi. İşe gidince klima var biraz iyi oluyo ama o da başımı ağrıtıyor hava daha da ısınmaz da bu ayar gider inşallah 🥹
annenur hukukcuanne_06 inslalah ama bence ısınır her sene aynı çünkü Ankara’nın kurak sıkan bir havası var geçen sene cam peçe aç fayda etmiyordu bu sene bir de hamile hamile aman Yarabbi 🤭🤭
benimmdunyamm Askiletotomsu hahahha bencede 🤣🤣bir daha çocuk yaparsak Kasım aralkk da falan sevismyek🤣
hukukcuanne_06 annenur benim ev bi de ekstra ısınıyo ya tam güneş alıyo yazın dışardan en az 3 derece daha fazla, misafirliğe gelen kuzenimi bi sabah koridorda yatarken bulmuştum😂😂
[silindi] annenur 30 haftayiz İzmir’de yaşıyorum sıcaklığı anlatamam daha Mayıs yeni bitti ölüp ölüp dirilmece daha iki gün oldu izne çıkalı bide çalıştım şu ana kadar 😁 daha ne kıyafet yıkadım ne çanta hazırladım erteliyorum 🤣
annenur [silindi] bizimde herseyimiz tam ama biz de yikamadik hazirlamadik sabahları sıcaktan insan kalkıp da onları serip kurutup utuleyesi gelmiyor ki