• Öneri
  • bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?

Yesilim23 ben mahvolmuş durumdayım bulantidan bir gözüm tavana bir gözüm tencereye bakıyor patates yemeği yapmaya çalışıyorum pilav la dünden yaprak sarmam var ne zaman gececek bu durum 😑

Bugün bulantı ve kusmadan hiç ayağa kalkamadım hiç yiyemedim ama canım acccayiiip bir şekilde biber dolması çekiyooo . Bugün de herkesin menüsünde biber dolması varmışş bi tabak da bana gönderiveriin 😂

Inanin benimde hic yemek yapasim yok ama yiyesim cok ;) oglum olmasa hic mutfaga girmiycem ekmek arasi gecistiricem ama oglum olunca , bugun kiymali kabak yemegi , tarhana corbasi salata

Yesilim23 fırında karışık kızartma,kurufasulye,pilav koca kış yapmadikilk kez hadi yapayım dedim😁 karpuz salata

Sema065 aa denicem mutlaka çok farklı geldi hiç duymamıştım 😂

Türlü
Erişte üstüne peynir
Salata😋😋

Yesilim23 valla ben yemek ayırt etmiyorum sicak soğuk da ayırt etmiyorum hasta olmadigim sürece halsiz olmadigim sürece canım ne isterse yapıyorum doğulu olduğum için de ağır yemeklere alıştım eşimi de alıştırdım bugün kü menümde taze fasulye yoğurt çorbası pilav salata var hazır bile.🤗

Dünden patates yemeğim var. Yanına da şöyle buz gibi sarımsaklı yoğurtlu makarna yapıcam.

@Denzk Ben de kaynanam da gördüm bayıldım her yiyen bir daha istiyor 😂😂😂bağımlılık yaptı

Yesilim23
Süzme mercimek çorbası
Tavuk sote
Pirinç pilavı 🧡

Canım deli gibi kısır istedi. Kısır yaptım.
Akşam için yemek yapasım yok. Akşam kahvaltısı hazırlarım büyük ihtimal. Çay demlerim yanına patates kızartması yumurta peynir zeytin reçel vs. Gündüzleri kahvaltı edemiyoruz akşamları kahvaltı etmek keyifli oluyor arada yapıyoruz eşimle.

Yesilim23 dünden kalma yüzük çorbam var bugünde biber dolma ve sarmam vardı buzlıkta onları yaptım 😅

Yesilim23 ne yemek yapıcağımı buldum patatesli patlıcanlı etli yemeği yaptım ama yaktım çöp oldu 😂😂 şuan öylece oturuyorum bilmiyorum ne yaparım 🤦🏻‍♀️