• Öneri
  • bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?

Yesilim23 kabak yemeği semizotu salatası ✅ sıcaklarda yemek çok yiyemiyoruz artık yoğurlu yemeklere sardık bizde

Bahar0101 10 haftalık oldum canım bir an önce doya doya yemek, yeemek istiyorum, kahvaltıda nasıl yapıyorsun yiyebiliyor musun

Yesilim23 soguk corba bazen yarmalı bazen eriştelı yanina sebzeye geciyorum srtik. Kabak yemegi biber dolmasi aksamlari kahvalti ediyoruz bazen esim en cok khavlati sever oyle geçiyor günler

İstiridye mantarı yanına da sade bulgur plavı ayran veya cacık

HappyMom, başlığı bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız? olarak değiştirdi.

Yesilim23 yoğurtlu patates çanağı ve börek yaptım aksam . 😂bide karpuz

Minnosmomm offf aynı ben mutfağa asla adım atmıyorum eşim sağolsun akşam kendisi gelip yapıyor,ben asla girmiyorum 😩

Eşime fırında köfte patlıcan kendime yeşil fasulye yanına da çorba düşündüm

Yesilim23 tavuklu patlıcanlı yemek yaptım ben. Ben meze yaparım mutlaka salata cacık hep olur yanına bir de közlenmiş kapya olur yoğurtlu mor lahana havuç olur mutlaka bir şeyler daha yaparım.

Yesilim23 duygularıma tercüman olmuşsunuz. Havalar ısındıkça cidden yemek yapmayı bırakın yerimden kalkasım gelmiyor. Bende nasıl bir şans varsa bu sene mayısta geldi yaz. Geçen yıllarda hatırlıyorum mesela Haziran ayı paso yağmurlu ve soğuk geçerdi ve temmuzda havalar yeni yeni ısınırdı. Korkumdan akşamları bile evden çıkmıyorum. Doğum İçin son 2 haftam. Bakalım hayırlısı diyorum ama bu sıcaklar hiç iyi gelmiyor orası net. Hafif bişeyler yapmak daha iyi aslında. Mesela karpuz, peynir, Menemen, kahvaltılık gibi. Ne yazık ki benim öyle bir şansım yok. Benim gebelik başlarında kusmalarım çok olduğu İçin plasentam 35.haftamda kireçlendi. Erken oldu bu durum bende malesef. Doğal olarak bebeğim kilo alması gereken süreçteyken nerdeyse durdu bu durum. Yok denecek kadar kilo alıyor. Dua ediyorum doğuma kadar hiç değilse 3000 gr olsun diye. En son 2700 dü kilosu. Dünyanın gıdasını alıyorum ama bebeğime faydasız ne yazık ki. O yüzden basit şeyler yeme durumum yok akşam yemeklerinde. Et, sebze, sulu yemekler, baklagiller tüketmek zorundayım. Zor oluyor. Midemi mahvediyor ama bebeğim benden ne alsa kardır azda olsa. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın bizlere ve sağlıkla, sıkıntısız, sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah🤲🏻

Bugün Mısır çorbası patates li yemek yaparım heralde 😁

Semiz otu çıktı tazecik bugün yemeğini yapacağım yanına mücver yoğurt yeter 🤗

Sıcakta hicbisey yiyesim gelmiyo semizotu yemeği yapacağım yoğurtla yerim baskabisey aramıyor insan valla🥰

Bugun de zeytinyağlı kabak, bezelye yaptım dunden bulgur pilavı kalmıştı yanına da yoğurtlu semiz otu❤️

Yesilim23 tabi ki yaz mevsimin vazgeçilmezi soğuk ayran aşı çorbası 🤩yanına başka bisey istemez ama evin erkekleri için bide pizza yapicam .

Sarımsaklı, yoğurtlu, mayonezli, garnitürlü makarna ve üzerine kıymalı sos yapıcam, bir de çorba. Buz gibi içecek daha nolsun 🤌🏼❤️