Yesilim23 duygularıma tercüman olmuşsunuz. Havalar ısındıkça cidden yemek yapmayı bırakın yerimden kalkasım gelmiyor. Bende nasıl bir şans varsa bu sene mayısta geldi yaz. Geçen yıllarda hatırlıyorum mesela Haziran ayı paso yağmurlu ve soğuk geçerdi ve temmuzda havalar yeni yeni ısınırdı. Korkumdan akşamları bile evden çıkmıyorum. Doğum İçin son 2 haftam. Bakalım hayırlısı diyorum ama bu sıcaklar hiç iyi gelmiyor orası net. Hafif bişeyler yapmak daha iyi aslında. Mesela karpuz, peynir, Menemen, kahvaltılık gibi. Ne yazık ki benim öyle bir şansım yok. Benim gebelik başlarında kusmalarım çok olduğu İçin plasentam 35.haftamda kireçlendi. Erken oldu bu durum bende malesef. Doğal olarak bebeğim kilo alması gereken süreçteyken nerdeyse durdu bu durum. Yok denecek kadar kilo alıyor. Dua ediyorum doğuma kadar hiç değilse 3000 gr olsun diye. En son 2700 dü kilosu. Dünyanın gıdasını alıyorum ama bebeğime faydasız ne yazık ki. O yüzden basit şeyler yeme durumum yok akşam yemeklerinde. Et, sebze, sulu yemekler, baklagiller tüketmek zorundayım. Zor oluyor. Midemi mahvediyor ama bebeğim benden ne alsa kardır azda olsa. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın bizlere ve sağlıkla, sıkıntısız, sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah🤲🏻