Momy_eyyuptalha Prensannesiiiiiii aynn valla benimde öyle 😂doktor Ekim sonu Kasım başı dedi 🙈🌸sağlıkla gelsinler inşallah
Prensannesiiiiiii Momy_eyyuptalha benim doktorum iki Kasım dedi uygulamaya göre de benim hesaplamama göre de doktorun dediğine göre de iki Kasım bakalım artık bekliyoruz
Stella_0 Eda_- Bir aksilik olmazsa uygulama 13 Aralık gösteriyor ama muhtemelen böbrek nakilli olduğum için Kasım sonu sezeryan ile olabilirmiş. Böbrek değerlerime göre bakacaklar yani ama sonuç olarak kışın doğum olacak Allah nasip ederse 🙏🥰
Eda_- Merve0092 aldıklarınızın lınkını atar mısınızzzz :( bende o ürünleri alacagım bugün yarın. Bir de odası için haziran krtası gibi başlayacagız ınsallah calıstıgım ıcın cıksın aradan istiyoruz
Fatmaztrk NurSima2605 henüz belli değil haftasonu ikili tarama testi var orada doktor söyler diye umut ediyorum ☺️ senin belli mi
cennet_aka27 Eda_- kızım Ekim ayında doğdu bir kat giydirdim uzun kollu havalar iyice soğuduktan sonra 2 Kat giydirdim
sliya30 Eyluladam15 bende Bursa aralıkta eğer devlette doğurursan görüşürüz doğum arkadaşı oluruz 🙈😂😂😂😂😂
cennet_aka27 sliya30 ben öyle yapıyordum canım hassas oluyorlar çabuk hasta oluyorlar ama evin sıcaksa tek kat ile de olur uyanınca üzerine yelek giydirirsin
minik_koala_ve_annesi Eda_- hastane cikisi ve tulum aldim 8 10 tane takimi oldu ve kiyafet olarak daha almayacagim cok duydum cunku hemen buyuyor etiketiyle kaldirdim diyeni giydirememis bebis buyudugu icin