Merve0092 Benimde Eylül sonu Ekim başı 😊 yıkama için küvet bebek arabası puset gümüş başlık biberon süt sağma makinası bir kaç parça da 0-3 ay takım aldım beşiği babamız yapacak geri kalanlar için de acele etmiyorum
Eda_- Merve0092 aldıklarınızın lınkını atar mısınızzzz :( bende o ürünleri alacagım bugün yarın. Bir de odası için haziran krtası gibi başlayacagız ınsallah calıstıgım ıcın cıksın aradan istiyoruz
Selinayyy Eyluladam15 Benimde iki gündür azaldı bulantilarim acaba bise mi oldu diye korku sardı içimi ama stres yapmıyorum kendime geçen gittik göstermedi cuma günü kontrolüm var bakalimm gostericek mi merakla bekliyorum iki tarama testi verdik sonuçlarını fln gostericez iste bakalim allahin izniyle gittigimiz de güzel haberler alırız inşallah 😊😊🥰🥰
Eyluladam15 Selinayyy ben de test verdim 3-4 güne çıkar dedi doktorum Bir de korkma bana bu bulantıların geçer artık bir şey olmaz dedi doktor rahata kavuşursun dedi
Selinayyy Eyluladam15 Ayy inşallah öyledir ya bide bana ilk üç ay kesinlikle çay kahve kola ve ilişki yasak dedi bir tane de kaybım var gittiğim de sorucam bakalim hala devam mı yasaklara diye sende varmiydi böyle yasak olan bisey canım
Oelrlrkmemdmd Eda_- Bende aynı hep uzun kollu aldım Eylül sonu Ekim başı olacak büyük ihtimal Eylül 20 den sonra olacak
zamaneannesi80 Eda_- kasım ortası yada sonu gibi benim de 🥰 Eylül ekim i bekleyecez yada online alıcaz mecburen 🤭 kendim yelek ceket filan yapıyorum daha alışveriş e başlamadık ama ufaktan başlayacam bende artık toplu almak zor olacak gibi
Selinayyy Eyluladam15 Benim 9 haftada olmustu çok şükür geçti rabbim yaşatmasın tekrar saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin
Eyluladam15 Selinayyy hatta eltimin çocuğunu hastaneye goturmedim diye linclenmistim belki görmüşsundur ☺️😂😂
Selinayyy Eyluladam15 Aaa görmedim ama yasaksa ayağa kalkmak nasıl götüreceksin ki senin içindeki can yani 😊
Venus2022 Eda_- mutlaka e bebek mağazalarının fırsat köşesine bakmalısınız, sezon harici ürünleri orada satıyorlar ve en uygun yer orası ve kaliteli de..
Eyluladam15 Selinayyy ozmanlar tek anneme gidiyordum orada da yattigim için goturmedim 😂 çocuk falaan ama napayım anneeisni sevmiyorum bir kere çocugunu falan sevsek hemen alınıyor triplere giriyor çekiyor falan bende sevmiyorum artık