simgekaya Eda_- benimde Aralık 14 gorunuyoru tahmini doğum tarihi. Civilde outlet ürünler vardı ordan kalın bı uyku tulumu ve kadifeli pijama takımları almıştım bı kaç tane yelek ormustum cinsiyet belli olunca renklidir orucem inşallah. Şimdiden bulduklarim alıyorum çünkü mevsiminde çok pahalı oluyor
cennet_aka27 sliya30 ben öyle yapıyordum canım hassas oluyorlar çabuk hasta oluyorlar ama evin sıcaksa tek kat ile de olur uyanınca üzerine yelek giydirirsin
Zzgee Eylulsmom_02 kız istiyorum ama çevremdeki herkes erkek olacak dediği için bu defa da erkeğe gidiyor aklım bilmiyorum 😅😅
GizemAlkan ekimin son haftası gibi olucakk kışlık kıyafet alışverişinide eylül gibi yapıcazz. sana önerim eylül başı gibi alulveriş yapıverr
Sezencgn Bizimde Kasım 9 dediler aşırı derecede kalın şeyler almadım ben sadece yeni doğan 5 li takım tulum çorap bere falan aldım uzun kollu 2tane kalın battaniye diğer kalın şeyler Abisinin kıyafetlerini giyecek😊
Nazendehanim Eda_- benim Aralık sonu keşke cinseyet belli olsaydı da kışlık birkaç bir şey alabilseydim yazlıklar indirime girince stok yapicaz artık kışlık bulmak zor ,ebebekte şu an indirim var online bakın isterseniz tulumlar falan