Berenibeklerken cileklicookie aynen bizimkilerde bişey demedi bekliyordum öyle Bi hamle ama şaşırttılar beni 🤣 hoş naparlarsa yapsınlar koymam da bi laf bekliyordum 🤣
Zytng cileklicookie 😃😃 doğru valla hiç ortası yok ya yeni nesil isimler ya saçma eski isimler var ortada 😄
Berenibeklerken cileklicookie gerçekten çok zor valla kimsenin başına gelmez inşallah hele ki en hassas dönemde
poyrazinannesi1 haklisinesracim oh en güzelini anneniz yapmış helal olsun 🤣🤣 insan biraz torununu düşünür yani. Neyse ki artık 18’e gelince isim değiştirmek kolay.
sherwoodTR Kızıma Kumsal Ada ismini koycam 🥰 umarım çok yoğun değildir. Geçenlerde instagramda bir video gördüm. 1 yaşında bebeğe doğum günü partisi düzenlemişler. İyi ki doğdun Ebubekir Sıddık yazıyordu duvarda. 😅
mommyjean sherwoodTR bari bir tanesi adam akıllı olsaymış üzüldüm çocuğa 😄 kumsal ada söylenişi de hoş 🌸
Ayse1608 mommyjean Kotası dolmuş olsa da bir Defne de benden gelsin çok hoşuma gidiyor içime bir o sindi😍Zamanla değişir mi bilmem 😅
Bekleyenler mommyjean Zeynep adı çok fazla. Zaten haberlere de çıkıyor en çok tercih edilen kız adı diye. Erkeklerde Yusuf muş
mommyjean Bekleyenler onlar klasik isim olduğu için kolayına bıkılmaz bence Yusuf, Ali ismini de severim. Bir dönem de Pelin, Aleyna, Dilaralar vardı sonra kayboldular😄
Ezgialp mommyjean açık ara farkla göktuğ ve lina isminden gına geldi artık, seveni de çok o yüzden koyana saygım var ama kendi adıma duymaktan çok sıkıldığım isimler bunlar🥲
mommyjean cileklicookie bugün karısının sözünü ezen geçen yarın ne yapar Allahım akıl fikir versin anne kuzusu değil öküzü bu adam ben burda sinirlendim yaa arkadaşın ne halde kim bilir
annesinin_beybisi haklisinesracim oha aşure kumsal ne ya😅 anasınin içi kan ağlıyordur aşure kumsalın😆
haklisinesracim annesinin_beybisi ismim aşure olsa gelinim ille çocuğuma koyacağım dese bile engel olurum bunlar zorla koyduruyor düşüncesizlik