haklisinesracim annesinin_beybisi ismim aşure olsa gelinim ille çocuğuma koyacağım dese bile engel olurum bunlar zorla koyduruyor düşüncesizlik
rkyycbnn mommyjean bende yagız sevmiyom secenekler arasına koyduk. Su sıra duymaktan nefret ettigim isimler doruk
minnnie mommyjean Farklı olsun diye konulan duyulmadik isimlerden veya Türkçeye mâl olmamış isimlerden hoşlanmıyorum. Ama özellikle forumda çok görüyorum🤦🏻♀️
minikkurabiyelerinannesi mommyjean yiğit , yağız , eymen, lina , Hafsa , asel , duru , defne , liya , lina , Mina vs. Bunlardan çok sıkıldım😂 yorumlar da çok Alparslan da varmış gerçekten eşimin de benim de akrabalarımız da hiç bu isim yok diye koyduk kimseden duymadık falan çevremde komşulardan falan da hiç duymadık ama simdi çok yaygınlaşmaya başlamış 😂
Mseymam Masal, lina, asel, ikra, defne, aden, Eymen, göktuğ, Alparslan, alperen, Asaf, ali, kerem, eva, alin, zümra, öykü, ecrin, damla, yağmur, Nisa.. Sürekli ama sürekli duyduğum isimler ve gına geldi artık
Esleminannesiii mommyjean bütün yorumları üşenmeden okudum Eslem isminden sıkılan yok iyi iyi ben şu sırlar birkaç Eslem ismi duydum acaba hata mı ettim dedim de iyi sıkılan yok 😂 kızımın adı Eslem berra 3 yaşında 2.ye hamileyim düzgün bir isim bulamadım Eslem kurandada geçiyor anlamıda Allah’a teslim olan kul demek çokta hoş bence ama çok koyulmuyor şaşırtıcı 😁😁