poyrazinannesi1 haklisinesracim ben de o öğrencilerime çok üzülürdüm Şükrüye Tutku, Müslüm Deniz, Kazım Berk.. Dede isimlerini de kullanmayı sevmiyor çocuklar utanıyor. Kınamamıştım ama benim de başıma geldi eşim zorla Gürbüz koydu Poyraz’ın yanına. Ama Aşure Kumsal nirvanasıymış 🤣🤣 Ne anlıyorlar kendi isimlerini koydurmaktan bu nene dedeler ya.
haklisinesracim poyrazinannesi1 kız bir de aşure ya hadi güzel bir ismin olur da özenirsin insan torununa dalga geçilecek isim koydurur mu hayret bir şey. Bana babannemin ismi konulacakmış şahsinem adı da annem karşı çıkmış bu çocuk okula gidecek arkadaşları olacak sadece sinem olursa olsun demiş babannem de bölerek mi koyacaksınız demis annem de doğru hoş olmaz en iyisi esra koyalım demiş konu kapanmış 😁😁
pennylane mommyjean umay , asel, pera, mira. bıktık kardeşim bu isimlerden. birkaç seneye artık dilara, cansu, selin kalmayacak etrafta😅
Berenibeklerken haklisinesracim annen kaç sene önce düşünmüş bunu ve kaynanasına karşı çıkabilmiş. Şimdiki gelinler mangalda kül bırakmaz ama isim konusuna gelince dediklerini yaptıramıyolar hayret bişey 😬😬
poyrazinannesi1 haklisinesracim oh en güzelini anneniz yapmış helal olsun 🤣🤣 insan biraz torununu düşünür yani. Neyse ki artık 18’e gelince isim değiştirmek kolay.
Berenibeklerken cileklicookie ay inanmıyorum onlar nasıl isimler ya tüylerim diken diken oldu 🥶🥶 hayır koyuyorsunuz madem kimlikte dursun niye söylüyorsunuz ki 😒 ben iki isim bile sevmem bide isimler böyle olunca insan iyice soğuyo iki isimden 😁😁
cileklicookie Berenibeklerken demi yani hadi koydun kullanma bari ne bileyim agiz aliskanligi belki de bilemiyosun iclerini iste Ben iki isim koydum ama biri benim hayalimdi digeri eşimin ikimizinde gönlü kalmasin dedik😀😀 Ama tek isimle sesleniyoruz okul cagina gelince valla kendi isterse kullanie ne diyim
haklisinesracim cileklicookie kullanıyorlar da bir de o tuhaf normalde kimliğe yazdırıp iplemez anne baba ikinci isimleri. 😁😁
cileklicookie Berenibeklerken qy öyle dogruki okuyorum postlari kaynanama söyle laf soktum böyle dedim asla evime karisamaz esime laf diyemez bilmem ne vs konu isim olunca şey iste esim diretiyor annemin babamin adi olsun diye Sanki adam kendisi istiyo anasi zorluyoe buda konduramiyor. Benim arkadasim tam 5 ay kiz oldugunu ogrenince elif irem dedi halidan perdeye avizeden nevresime kadar isimini yazdirdi odasini yaptirdi dogurdu elif irem dedi 3 gün boyunca Pazartesi kimlik cikartmaya kocasi gitti hamidegül koymus adini Arkadaskm 25 gündür depresyonda Esim aradi neden yaptın diye sordu erkek erkege konuşayım bi dedi çünkü derdi neymis yani Annesi cumhuriyet vermis ismimi koymazsan gönül koyarim torunumuda sevmem demis buda anasini kiramamis Dedim arkadasa valla kizini bi cumhuriyet altinina satti😬😬😬🤨
haklisinesracim Berenibeklerken Annem babanneme saygılıydı laf falan sokmazdı ama istedigi şeyleri de yapardi yani belli bir mesafesi vardi her zaman kendi alanına sokmazdi. Benim saclarim çok gür ve uzundu yazın sıcağında çocuk bunalıyor keselim demiş dedem babannem de annesine soralım öyle pat diye kesilir mi demiş dedem de o ne bilecek ona ne oluyor deyip kesmiş saçımı annem babanneme gitti sakince benim çocuğumu kel tavuğa çevirmişsiniz ben bir daha size güvenip civcivimi bile emanet etmem demis o günden sonra yalnız göndermedi beni hiçbir zaman babanneme kadin hep gelip isterdi ver gezdireyim sen işini yap diye yok anne ben çıkartırım deyip kapatiyordu kapıyı 😄😄
Kumsaluras Aaaa kızımın adı Kumsal oglumun Uras kimse sıkılmamş iyi bari aferin bana sıra 3 cü de bakalım ona ne bulcaz
Berenibeklerken cileklicookie inanmıyorum ağzım açık okudum gerçekten 😲😳 kızının ismini satmış gerçekten bide isme bak yarmagül gibi 🥶 arkadaşın adına o kadar üzüldüm ki benim eşim öyle bişey yapsa nasıl tepki verirdim tahmin bile edemiyorum. Allah korusun insanın yuvası yıkılır ya çok kötü bişey. Konu isim de değil burda adam karısına resmen seni insan yerine koymuyorum annemin lafı senden daha önemli demiş bunun telafisi de yok 😒
mommyjean cileklicookie bugün karısının sözünü ezen geçen yarın ne yapar Allahım akıl fikir versin anne kuzusu değil öküzü bu adam ben burda sinirlendim yaa arkadaşın ne halde kim bilir
Vctry1706 Daha 7 yıl önce sevgili iken bir oğlumuz olursa Göktürk ikincide oğlan olursa Göktuğ koyarız dedik ve şu an 2.oglani bekliyoruz 🤭 biz ikinciyi yapana kadar herkes koydu Göktuğ’u 🤣
Berenibeklerken cileklicookie ya öyle eşinle senin istediğin iki ayrı isim ona tamamım ama kaynana veya kayınpeder ismiyle modern isim çok fena gerçekten 🤣🤣
durulice Kesinlikle Asel.. Duru’dan bıkanlar olmuş ya çok güzel bir isim benim çevremde de yok hiç üzüldüm şimdi 😌
cileklicookie Berenibeklerken valla boşanma sebebi degil ama düşündürücü resmen yani benim hicmi degerim yok 5 aydir elif demişim nevresime perdesine kadae bu isimi benimseyip yazdırmışim kiz birde tedaviyle oldu 4 yil sonra gelen mucizem diyoe isme bak cocugu emzirmek istemedi kabullenemedj sütü geri cekildi üzüntüden oyle zoe durumki
cileklicookie Berenibeklerken hic teklif etmediler sagolsunlar isimleridw guzel hatta ben erkek olursa kayinpederime dedim belki senin ismini koyariz aa olurmu öyle sey isim hakki para isterim sizden koydurtmam dedi😀😀😀 Benim ailemde sagolsun valla diyorum elalemde ne kayinvalideler kayinpederler varmis😀😀😀
Berenibeklerken haklisinesracim işte olması gereken o. Saygısızlık yapmadan bi sınır çizmek lazım. Ben de sınırlarımı çizdüm çok şükür altlı üstlü oturmamaıza rağmen bi sorun çıkmadı 6 senedir komşu gibiyiz. Hele ki çocuğuma asla kimseyi karıştırmam en doğrusu bu
Berenibeklerken cileklicookie aynen bizimkilerde bişey demedi bekliyordum öyle Bi hamle ama şaşırttılar beni 🤣 hoş naparlarsa yapsınlar koymam da bi laf bekliyordum 🤣
Berenibeklerken cileklicookie gerçekten çok zor valla kimsenin başına gelmez inşallah hele ki en hassas dönemde
N_e_s_e mommyjean ben yeni isimleri gram sevmiyorum absürt saçma sapan geliyor yok modernmis bilmem ne modernlik isimle olmaz o çocuğu yetiştirdiğin terbiyeyle olur