Cananyildiz mommyjean kızlar da lina masal alya defne 😂 yağız ismi çok kullanılmadı bence size denk gelmis olabilir. 😂
cileklicookie mommyjean valla kizimin adi defne ben bile biktim Cevremde dogum yapana kadar hic bu isim yoktu hatta tanidigim hic defne bile yoktu Kizimi dogurdum defne koydum suan cevremde abartisiz tam ama tam 59 defne var bunlarin 5 tanesi bizim binadan.. Valla keske koymasaydim dedin
mommyjean cileklicookie halbuki hikayesi anlamı çok güzel ama tamam yeter diyor insan başka isimler de koyun.
cileklicookie mommyjean evet allahtan 2 ismi var kizimin defne tek degil yani okul cagina geldiginde sinifta eminim 20 defne olur o yuzden diyorim 2. Ismini kullanir kendisine kalmis artik Simdi 20 haftalik hamileyim buda kiz ilk zamanlar erkek şüphesi vardi direkt onume ömer asaf yagiz karan kerem ali kayra ve Alparslan isimlerini sundular tövbe dedim asla 3 yil evvele kadar bu isimlerde yoktu suan erkek cocuklarin sanki hepsi ayni isim Ayni hataya tekrar dusmek istemiyorum inan
Hakiko Verilen örneklerde Umay olmaması sevindirdi 😅 çünkü ne çevremde ne memlekette kimsede duymadım bu ismi. İlk kızıma Aysima ismini koyarken de kimsede yoktu benden sonra memlekette en az 12-13 tane çocuğa koydular 🙄
haklisinesracim Berenibeklerken selahattin uras isminde bir öğrencim vardi kayınpederinin ismini koymak zorunda kalan gelin diye okurdum içimden çocuğun adını 😄😄 bugün de aşure kumsal duydum daha ötesi olamaz diyorum ben
Berenibeklerken haklisinesracim ayy bu çocukların suçu ne yaa kaynana kayınpeder isminden gına geldi sinir bozucular gerçekten çocuklara yazık oluyo 🤣🤣
poyrazinannesi1 haklisinesracim ben de o öğrencilerime çok üzülürdüm Şükrüye Tutku, Müslüm Deniz, Kazım Berk.. Dede isimlerini de kullanmayı sevmiyor çocuklar utanıyor. Kınamamıştım ama benim de başıma geldi eşim zorla Gürbüz koydu Poyraz’ın yanına. Ama Aşure Kumsal nirvanasıymış 🤣🤣 Ne anlıyorlar kendi isimlerini koydurmaktan bu nene dedeler ya.
annesinin_beybisi haklisinesracim oha aşure kumsal ne ya😅 anasınin içi kan ağlıyordur aşure kumsalın😆
Zytng Kızlar bu aralar sanki hiç “kaynanam-kayınpederim ismini bebeğime koymak istiyor” postu açılmıyor gibi 😄😄 dikkatimi çekti bir ara çok vardı
cileklicookie Zytng haha gelinler gözünü acti pera vera mavi sari yesil kayra cayra ivir zivir koyuyor ondan😁😁😁
Benjaminannesi mommyjean Alpaslan efnan Vera Alya duam dünya deniz güneş buse ayla Rana Ecrin Eylül Elif Ebrar derin betesna serap serdan pelin Helin yeter Özge gulazer berav bilge ılgın bilgin Feryan hâle Ceyda cemre Huma hasna hulya diyar
Ozlem2206 mommyjean alparslan göktuğ aden arel bu isim koyacaklar alınmasın ama belediye dağıtmış gibi herkes koymuş bende alparslan koyucaktım duydukça isimden soğudum vazgeçtim 😬
angelicaa Standart isimlerin çevrede yaygın olması bence sıkıntı değil. Zeynep, defne, çınar, eymen vs. Ama sonu a ile biten tek ya da max iki heceli kız isimleri beni bitiriyor. Eva neva lina liya esila lila layin vs vs. Sallamasyon isim gibi hepsi valla :D
Zytng cileklicookie 😃😃 doğru valla hiç ortası yok ya yeni nesil isimler ya saçma eski isimler var ortada 😄
cileklicookie Berenibeklerken kiz ben markete şunu duydum Hayir göktüğ hüsamettin cikolata almiyoruzzz Hııı diye dönüp baktim kim bu cocuk diye dobloyu satmis eniste gibi takiliyodu markette Dünde kizimi kuafore götürdüm az sacnin önünü alsin yaz geldi rahatlasin kizim diye Ervalina sakine elleme o taragı diye bi ses geldi tövbe est….
Berenibeklerken cileklicookie ay inanmıyorum onlar nasıl isimler ya tüylerim diken diken oldu 🥶🥶 hayır koyuyorsunuz madem kimlikte dursun niye söylüyorsunuz ki 😒 ben iki isim bile sevmem bide isimler böyle olunca insan iyice soğuyo iki isimden 😁😁
haklisinesracim cileklicookie kullanıyorlar da bir de o tuhaf normalde kimliğe yazdırıp iplemez anne baba ikinci isimleri. 😁😁