Ipeksari57 Muhem Anlamı ne kadar güzelmiş bayıldım 💜 Isim konusu baya zorluyor insanı inşallah güzel isimler buluruz 🤗🌸
Ipeksari57 -sef- Aynı derler içerisindeyiz desenize 🤗😅 Yavuz benim de aklımda var beğeniyorum yavuz adını bakalım neye karsr vericez hayırlısı olsun inşallah 🥰
-sef- Ipeksari57 amin inşallah bakalım daha çok zaman var ama insan adıyla sevmeye başlamak istiyo 🥰🥰
HanifeAhmet Ipeksari57 eşimin gençlik hayali Mustafa Kemal 😇 soyadımız da Öztürk olunca kaçınılmaz bir isim benim için 🤭 ama bende tuğra kemal ismini çok seviyorum birde Alparslan ismini
Minikandhismom Ben de aynı durumdayım Hala karar veremedim Ama beğendiğim birkaç isim Han ,Erdem ,Atlas
rkyycbnn Ipeksari57 bizde o konudan muzdaribiz bulamadık iki oglum var biri Talha biri Vahap buna daha arıyoruz bakalım 🤗🤗
Ipeksari57 rkyycbnn Ayy fikir vermek istiyorum qma daha kendime de bulamadım ki dur bakalım bulucaz inşallah 🤗
Ipeksari57 girl_boy_annesi Bizim ailelerde olmasa benim xe aklımda olan isimler arasında çok güzel isimler adıyla yaşasın inşallah 🥰
HanifeAhmet Ipeksari57 evet bencede öyle kesinlikle ikinci oğlum olursa inşallah o ismi koyarım ama şimdi eşimi kırmak istemiyorum 🤭
Melekk12 Ipeksari57 hele benimkiylen aslında güzel isimler sırf ben söylüyorum diye begenmemezlik yapıyor gıcık 😅🤣
Ipeksari57 rkyycbnn Evet evet ne kadar beğensem de bazı isimleri tanıdığım biriyle aynı olmasını istemiyorum 🤔
Muhem @Ipeksari57 Aynen gerçekten☺️Rabbim layık olabilecekleri manasını taşıyabilecekleri isimleri bize nakşetsin de bizde koyabilelim inşallah🙏😍
Nazenin1551 Ipeksari57 Emir külal ismi hoş Muhammed Zeyd ismini de çok severim İsminin anlamlı olması çocuğa da etki eder 🤲🏻