HanifeAhmet Ipeksari57 evet bencede öyle kesinlikle ikinci oğlum olursa inşallah o ismi koyarım ama şimdi eşimi kırmak istemiyorum 🤭
Benimdunyam_ Ipeksari57 Ipeksari57 oğluşumun adı Osman Affan🫶🏻 Ta evlenmeden önce nasip olur da oğlum olursa adını Osman Affan koyacağım demiştim. Hamdolsun🙈
Ipeksari57 Benimdunyam_ Ah ne güzel hayalleriniz gerçek olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌸
VEYASS Ipeksari57 Görkem ismini çok beğeniyorum oğlumun adı Eymen şimdi bı kızım olacak inşallah onu Görkem koyayım istedim ama eşim erkeklere daha çok koyulduğu için istemedi Asel koycaz inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Ipeksari57 byzogrtmn Sorma canım valla favoriler falan oluşturuyorum esime soruyorum 10 isimden 9unu ediyoruz sonra hop elde sıfır kalıyoruz yine 🙄🤷♀️
Ipeksari57 yagmur_s Bilge adını ilk kez duydum diyebilirim çok güzel geliyor kulağa çok teşekkür ederim 🥰♥️
Turna-9 Ipeksari57 Demir Kuzey Doruk Yiğit Çağan Çağdaş Boran Yaman Kıvanç Ateş Benim çok hoşuma giden isimler
Ipeksari57 Turna-9 Yaa çok teşekkür ederim aralarında benim de beğendiklerim var aslında ama eşimle hangisine neye karar vericez bilmiyorum 🤷♀️
Ipeksari57 VEYASS Asel benim çok beğendiğim isimlerden biri kızınıza da bence çok yakışacak 🤗 Amin inşallah sağlıkla gelsin yavrularımızz 🤗