umraanbrs Ipeksari57 ya ismi bulunca ilginç oluyor sanki bebeğin adı hep oymuş gibi anlıyorsun bebeğimin adı bu olmalı diyorsun değişik bir şey ben asrın koyacaktım yok dilime yakışmadı
Ipeksari57 umraanbrs Bende hep aklıma gelen isimlere sesleniyorum evde ağzıma kulağıma hos gelmesini de istiyorum açıkçası bakalım beklemedeyim şuan
Eminekckgny cahillesohbetikestim ben ilk oğluma Muhammed Fatih koydum şimdi ikinciye Muhammed Alparslan 🥰🥰
cahillesohbetikestim Yuraka seviyorsan koy canım benim oğlumun adı Muhammed Alparslan ilk başta duyan herkese çok uzun geldi ama herkes alıştı iki ismini birden kullanıyoruz 🥰
Ipeksari57 N_A_Z_L_I_M Maşallah Allah’ım sağlıklı ömürler versin bizim ailede var yoksa favorilerim arasında mutlaka olurdu 💙
Muhem @Ipeksari57 Peygamber efendimizin sır katibinin adı.. Küçük testici, çömlekçi çırağı manaların da 😊Benim de beğendiğim isimler arasın da hayırlısıyla Bi koyabilseydik isimleri bizde 27 haftalık olduk hala isim yok🤷♀️😀
Ipeksari57 Muhem Anlamı ne kadar güzelmiş bayıldım 💜 Isim konusu baya zorluyor insanı inşallah güzel isimler buluruz 🤗🌸
-sef- Ipeksari57 benimde oğluşum olucak 23 deyiz hala bulamadık seçeneklerimi yinede sunayım 🥰 Yiğit alp Yiğit efe Poyraz Yavuz efe Yavuz alp Kısır döngüdeyiz😂
Ipeksari57 -sef- Aynı derler içerisindeyiz desenize 🤗😅 Yavuz benim de aklımda var beğeniyorum yavuz adını bakalım neye karsr vericez hayırlısı olsun inşallah 🥰