-yenisine-
Öncelikle hoşgeldiniz canım Siirt’e🥰 Benim eşim de uzman bu yüzden oradayız.Hastane olarak devlet hastanesini asla tavsiye etmem leş gibi hijyen sıfır,doktorlar ilgilenmiyor ve randevu almak çok zor.Ben de 23 haftalık hamileyim Hayat hastanesinde Ahmet beye gidiyorum aşırı memnunum.Çok beyefendi bi doktor,her gittiğimizde hem siyah beyaz hem de renkli görüntü ile bakıyor.Uzun uzun anlatıyor bebeği o haftada neler oluşmuş diye.Merak ettiğin ne varsa cevaplıyor hemen.Benim komşumun eşi de doktor onun yakın arkadaşı Ahmet bey onun önerisiyle gittim ilk kez hiç pişman da olmadım açıkçası.İlk bebeğim karnımda kalbi durduğu için alındı ve ben bunu devlet hastanesinde öğrendim.Doktor baktı kalbi atmıyor ölmüş aldırman lazım dedi ben ağlamaya başladım soru bile soramadım o şokla.Muayene odasından bi çıktım doktor yok gitmiş.Yanındaki görevli gayet rahat bi tavırla elime bi kağıt tutuşturdu kürtaj onay belgesi bunu doldur alsınlar bebeği dedi.O gün lanet ettim oranın doktoruna daha da gitmedim.Ahmet beye gittik kürtajımı o yaptı işlemden önce,işlem süresince ve sonrasında hep geldi yanıma iyi misin diye.
Ev konusuna gelirsek ben sitede oturuyorum Final okullarının karşısında Berrak sitesi var yeni taşındım sayılır(mayıs ayında).Daha önce de hastanenin yanında laymer var orda oturdum.Yeni temiz bi ev istersen şuan oturduğum siteden bakabilirsin.Binada baya boş daire var.