Merhaba canım ben de 28+4tryim ben ilk kontrol hariç baştan beri Hayat Hastanesi’nde Ahmet hocaya gidiyorum. Çok memnunum iyi, güzel bir doktor. Detyali şekilde her seferinde bebeği gösteriyor, anneyle ilgili bilgileri veriyor. Kişisel bir sorum olmadığı sürece verdiği bilgiler beni doyuruyor yetiyor ayrıca bir şey sormaya ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Aynı hastanede Recep hoca var onu da çok çok övüyorlar.
Benim de ilk tercihim kadın doktor olmasıydı ama araştırdım ve kadın doktorları öneren kimseye denk gelemedim açıkçası. Şimdi Hayat Hastanesi’nde yeni bir doktor var kadın o nasıldır bilemem ama.
Ben İbn-i Sina Hastanesi’nde bir kadın doktor var ilkte ona gittim hiç memnun kalmadım. İbn-i Sinada İsmet ve Abdullah hoca var onlara da iyi deniyor ama cihazları Hayat Hastanesi’ndeki doktorlara göre eski kalıyormus diye duydum.
Devlet tercih etmek istersen de orada da Siraç bey varmış o da beğenilip önerilenler arasında.
Yani ben ilk araştırmalarımda sürekli devlette Siraç bey ve Hayat Hastanesi’nde Ahmet ve Recep hoca tavsiyelerini aldım. Aralarından Ahmet hocayı seçtim ve memnunum 😊🌸