Burcuuuuu aysess k. Bakmayın size bişey soracağım normal ve sezeryan doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba
aysess Burcuuuuu est. Canım normal 800 ama sezaryanı bılmıyorum. Normalde dr girmedıgı ıcın fıyatı uygunmus girerse nasıl olur bılmıyorum. Sezaryanınki fazla olabilir o nedenle.
Merveofs -yenisine- hayat hastanesi 100₺, ibni Sina biraz daha azdı net hatırlamıyorum ama 75 falan olabilir. Doğum fiyatlarını hiç bilmiyorum henüz 😊
Ayyccaa Hayat hastanesi Recep bayraktara gittim memnunun ilgili bir doktor bilgilendirmeyi detaylıca yapıyor diğer doktoru da övüyorlar ama nasıldır bilemem ben de denesem mi acaba onu :)
KaranimM1 İbni sina hastanesinde normal doğum ücretsiz, sezaryen doğum 3500.. hayat hastanesinde 4000 diye biliyorum.
Burcuuuuu KaranimM1 ben geçen birinden duydum gorumcemin tanıdığım asezeryan 5000 demişler ibni Sina da
Nurcanumay Burcuuuuu Ceren hanım 2 ay önce felan geçti hastaneye öncesinde Pervari devlet hastanesindeydi ama bilgisi nasıl doğumla bilmiyorum Pervari de pek doğum yaptirmiyorlardi Recep beye gidiyordum çok iyi bı doktordu
Burcuuuuu Nurcanumay işte Instagram adresine bakıyorum pek bsiey paylaşmıyor doğumla alakalı pervaridwn geldiğini yorumlarda gördüm inatagramda
KaranimM1 Burcuuuuu 2 ay 13 günlük bebeğimi orada sezaryan ile kucağıma aldım. Sonradan fiyatlar artmış demek ki.
Burcuuuuu Merveofs merhaba dogumunuzu yaptınız mı ya da nerde yapacaksiniz acaba hayat Hastanesi’nde mi