Stmkrkmz Dönmesine yardımcı olmas İçin birkaç hareket var onları yapabilirsiniz ama dikkatli olun zor hareketler çünkü. Fil yürüyüşü diye bi hareket var, el ve ayakların üzerinde birkaç adım atmak(dikkat dizler üzerinde değil ayaklar üzerinde), yine düz bir yerde popo altına yüksek birkaç yastık koyup popo yukarda baş aşağıda birkaç dk beklemek, alt tarafa sesli bir şeyler dinletmek, zil çalmak falan sese dönsün diye. Yine akapunktur yöntemi var iki ayağın küçük parmaklarının tırnağın etmen ayrıldığı yere baskı uygulamak falan. Benim de dönmemişti araştırmıştım. Şu yastıklı olanı yapmıştım ama ondan mı döndü yoksa döneceği mi vardı bilmiyorum 🤷♀️
Ozlemm Ayyyseeeeeee benimki hala donmedi 35+5 😩😂 bakalim söylenenleri uygulayacagim. birde diyorum akısına birak donecegi varsa donecek 😂
Prensesimibekliyoruzz Ozlemm 30 haftasinda ulturosona gittiyimde donmuşdu amma bebegin eşi aşaqida olduqundan normal dogum yapamicam😑
Suhus000 Ya Doğuma kdr pek çok kez hareket edip pozisyon değiştirebilir kızlar son haftaya kdr yolu var bence stres yapmayın