Gamzestetik Ozlemm 35 oldum bugün hala dönmedi dr 37ye kadar bekleyelim sonra pek dönmüyorlar dedi :( normalde bebekler sürekli döner benimki hep aynı pozisyonda hiç dönmüyor :( hareketleri de yapıyorum ama hep aynı duruyor inşallah dönerler ya
MerveBeyza Ozlemm bebeğim dönmüş çok şükür canım 33. hafta olduk artık ama doktor 36. haftaya kadar döner durur bişey olmaz dedi
Yunusm123 Ozlemm ben canım ve dönme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi makat gelişli şuan bebeğim şuan 32+0 iz
Zeynep24 Yunusm123 canım benim 39 haftada döndü bebeğim senin daha zamanın var doktorum bana bol yürüyüş yapmamı ve su içmemi söyledi 1 hafta yaptım ve kontrole gittiğim de bebeğim dönmüştü inşallah seninde döner 🙏🏻
Yunusm123 Zeynep24 hayırlısı olsun cnm valla ben çok riskli bir gebelik geçiriyorum o yüzden sezeryan normal hiç gözümde yok yeterki sağ salim vakti zamanında gelsin kuzum dünyaya
Busrasbaby Ozlemm 30 haftalık hamileyim, dün kontrole gittiğimde bebeğin başı aşağıdaydı ama doğuma kadar değişiyormuş. Şuanda başı aşağıda ama beş dakika sonra pozisyon değiştirir dedi doktorum 🙂
Muezzarabiaertyudf Ozlemm kızlar secde suresini okuyun bide secde pozisyonu alın hergün ben öyle döndürdüm benim de 34.4
Ozlemm Muezzarabiaertyudf herhun mu yapmak gerekiyormus. Ben yaptim ama bi kere bundan sonra hergun yaparim