eda5806 sirin96mom merhaba 5+2 de 7516 çıktı betahcg,keseyi gördük kalp atışı da inşallah ayın 3 ünde duyacağız
Nurnn gulsnnn Sanırım öyle. Başka birisi sorsa doğrusunu net söylerim ama kendime gelince heyecanlanıyorum demek ki.🙈
Nurnn 5.hafta/4.gündeyiz. İki gün önce yaptırdım 14332.20 çıktı. Nasıl okunduğunu çıkaramıyorum? 14.332 mi? 1.433 mü? Allah yavrularımızı korusun.
Nursahhh sirin96mom Kaç haftalık olduğunu daha öğrenemedik 95.11 çıktı 2 gün gecikmem olmuştu ama korkuyorum dış gebelik olmasından haftaya tekrar kontrole gideceğim allah herkesin hakkında hayırlısını diliyorum🙏🏼
sirin96mom Nursahhh bende dış gebelikten korkuyorum ama pozitif düşünelim iyi düşünelim iyi olsun inşallah☺️
RukiyeR Son adet tarihim 18 Nisan. Ovulasyon testi yaptım. Geç yumurtlama oldu. 9-10 Mayısta çift çizgi 11 Mayısta tek çizgi gördüm. 20 mayısta kan verdim Beta Hcg 25 çıktı 😂 gün aşırı kan verdim. Şu an 686. Sat’ ne göre 5+4. Yumurtlamaya göre 4+2
RukiyeR Smyye1B testler bekledikçe koyulaşır. 10 dakikadan sonra değerlendirmek yanlış sonuç verebilir.
Smyye1B RukiyeR Ben zaten 36 haftalık hamileyim bu testlerle öğrendim 😊 arkadaşa yardımcı olmak amacıyla atmıştım
Melek2424 Eminedemirci son adetinden hesapla canım digelim nisanın 18olduysa adetin mayısın 19 da olmadın kaç haftalık olduğunu bilirsin ben nisan 19adet oldum Mayıs 18adet günümdü olmadım şuan 5.hafta 3günlük değerim //18 Mayıs’ta 400 Den 22mayısa yükselen değerim 4’709 keseyi alttan baktı göründü minnak birşey
Eminedemirci Melek2424 bende nisanin 6da oldum mayisin 6da olmam lazimdi olmadim dün doktora gittim 556.8 cikti degerim
minismom Melek2424 4 günde o kadar arttımı ya masallah ben salı gunu baktırdım 86.3 persembe gunu 169.8 di yarın bida baktırıcam artık p.teside doktora gidicem insallah bi sorun yoktur
Poyrazayaz minismom çok tşkler canım ins artık gelecek aya ins Allah’ım nasip eder güzel dualarınız jcin tşkler sizlerde sağlıkla kucağınıza alın ins