Cerennnn5858 Kızlar suan tam 4 hafta kan testi verdim 29.44 cıktı düşük dimi değer. Gecen ayda 25 le ogrenmıstım kımyasal olmustu
sirin96mom Cerennnn5858 geç döllenme olabilir canım hemen içini karartma 2 güne bir kan ver. İki güne bir ikiye katlanması lazım☺️
Sibbeell Tüp bebekle kaldım haftamı bilmiyorum 10. Ğün kanda 491 i gördüm 2 ğün sonra 1241 gördüm 1 haziranda kese göreceğiz inşallah tüp bebekte de son adet tarihine göne mi hesaplanıyor acaba zon adet tarihim 13 nisandı benim
Centrum Sibbeell ben de tüp bebek ile hamileyim doktorlar transfere göre asla hesap yapmazlar adet tarihine göre yapılıyor benim adetim15 mart transfer günüm ise 2 nisandi
Yumiyum Sibbeell merhaba, hayırlı olsun inşallah bende 10. Günde 585 gördüm 2 embriyo konulmuştu acaba bu değere göre tek embriyo mu tutunmustur bilen var mı 🤗
Honeyballl sirin96mom haftasını tam olarak bilemiyorum 🥺 ilk gittim de doğru düzgün bisi demedi erken erken daha demekten! Ama en son ölçüldüğü de 1644 çıktı çok şükür 🤗😍 bakalım pazartesi hastaneye gitcez o zaman haftasını da ogreniriz inşallah 🤲🤲🤲🤲