hnd_ Cemremehmet22 merhaba benim 19 Eylül adet tarihimin son günü 26 ekimde kan testi verdim yani 5+3 günlük falandı 18800 çıkmıştı. Normal dedi doktor kişiden kişiye değişiyormuş.
Ebbruc sirin96mom 5.haftaya girdik inşallah ama tam kaçıncı haftada bilmiyorum ama salı günü minikte olsa keseyi gördük 🥰
dadmom18 Zmrtt hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Dermoid kist vardı demişsiniz kaç cm di acaba bende en son kontrole gittiğimde 1.5 santım dermoid kistim oldugunu öğrendim
Eda_okur0110 Cerennnn5858 kimyasal gebelik nasıl oluyo yani bebek kendi düşüyor mu yoksa kürtaj mı oldunuz
minismom sirin96mom adetime göre 4+6 ama salı günü beta hcg 86.3 persembe günü 169.8 yarın bida kan wercem p.tesi doktora gitcem bakalım artık
minismom Poyrazayaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah en yakın zamanda sende hamilelik haberini alırsın canım
Poyrazayaz minismom çok tşkler canım ins artık gelecek aya ins Allah’ım nasip eder güzel dualarınız jcin tşkler sizlerde sağlıkla kucağınıza alın ins
cansualisa sirin96mom 2 bin küsür dedi ama ne kese ne bebek gözüküyor 2 hafta sonra gel dedi bekliyorum öylece
sirin96mom cansualisa başka doktora gittin mi? Benimde daha ilk gebeliğim çok bilgim yok ama başka doktoru denemekten zarar gelmez bence☺️
Merveozdemrr Eminedemirci 6 haftalıktan sonra tam anlamıyla görülür doktor değerin 2000 ile 4000 olması gerek dedi
Baharsss sirin96mom tüp bebekle gebe kaldım 5. Gün dondurulmuş embriyo transferin 10. Günü az önce 294 çıktı ☺️
Bsra6161 Baharsss tebrik ediyorum Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bende tüp bebekle hamile kaldım bugün 5+3 pazartesi doktora gidicem
Nuraslanklc sirin96mom 5+2 de 683 çıkmıştı 6+2 de kese göründü sonrada kan verdim ama beta HCG istenmemiş 😕