EzoGelinn Ben en son salı akşamı yaptırdım 7.32 çıktı doktor kimyasal gebelik yaşadığımı, 3_4 gün sonra tekrar HCG testi vermemi istedi. Ve suan damla damla olsa de adet görüyorum.Korkuyorum olumsuz cevap alacağım diye beta HCG yaptırmaktan 😔
Busra500 EzoGelinn yerleşme kanaması olabilir canım bende anlamadım senin gibi 11haftalikken öğrendim kan ver sen bence
Merveozdemrr Eminedemirci 6 haftalıktan sonra tam anlamıyla görülür doktor değerin 2000 ile 4000 olması gerek dedi
Omay0707 Tirtir5 3290 değerden 2 gün önce keseyi görmüştüm canım 70 mm di sanırım keseden 14 gün sonra direk kalp atışını duydum
Tirtir5 Poyrazayaz inşallah canım tez zamanda isteyen herkeze versin Rabbim biran önce sende saglıklı bi gebelik yaşarsın inallah 🤲🤲🤲
Zmrtt Poyrazayaz ben ameliyat beklerken muzice oldu allahım nasip etti hep dua ettim ama allahım sen kimsenin kucağını boş bırakma diye her zaman dua et hayırlı zamanda hayırlısıyla diye 🙏 allahım tez vakitte hayırlısı ile sizede nasip eder inşallah 🧡
minismom Poyrazayaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah en yakın zamanda sende hamilelik haberini alırsın canım
Tirtir5 Omay0707 benimde 3359 du canım 5ci haftadayım bende bugün gttim keseyi gördük ama bebeği daha göremedik 9 mm yazıyo ultrasyonda
Omay0707 Tirtir5 evet 7mm yazıyor ilk kesemde benimde 1 hafta sonra bebek oluşur 2 hafta sonra gidip kalp atışını da duyabilirsiniz
Fsjdjodn Ve aleyküm selam 9+2 haftalık oldu elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤗
Pijamaskeliler sirin96mom regle 4 5 gün kala 14.90 çıktı bugün 2 gün kaldı 60 a yükselmiş pazar regl günü o gün de vercem ıns katlar yine 🙏
TeoMom Selma17 Benim 4+6 da 1400 dü canım kese 1500 ün üstünde vajinal 3bin üstünde karından gözükür o yüzden görememeniz çok normal
Eminegul5 Beklenen adete 4 gün varken erken gebelik testiyle gördüm pazartesi günü 285 çıktı normal midir sizce🤎