Aysekalkan Ya niye ikidebi kilolarımizi hatirlatiyorsunuzkim🤭🤭gocimen gobuslu oldum ama seviyorum bu gobusu
Leyla1938 ipekveannesi bende 72 ile hamile kaldım ama 74 oldum bile 16 haftaligim size şaşırdım baya 🙈 son haftalar biraz daha alırsınız 5 6 kiloyla kapatacak siniz hamisligi galiba🤭
Leyla1938 Hilalohilal ayy densizz dolu etraff ya ben birine kilo aldın demeye çekiniyorum. Kendi bilir zaten ne söyleyip insanları uzersiniz. Biri bana deyince bozuliyorum içimden dışımdan belli etmesemde 😂🙈
seyma9188 Leyla1938 Çok kötü ya 3 gün önce acile gittim bi bulantı ilacı ile serum taktılar o biraz rahatlattı sonrası yine aynı 😑
Hande1nur leyli444 olsun canim gayet normal zayifmissin zaten 48 kiloda,daha tatlı olmussundur eminim:) ki normal 15 kiloya kadar
Hande1nur ipekveannesi ama yanlış anlamayın da 3 4 kilo almanız mümkün değil gibi,doktorumun demesine göre 30.haftada sırf bebek neredeyse 2 kilo, suyu da 3 kiloya yakın diyordu,30.haftalarda 3 4 kilo almanız biraz imkansız gibi geldi bana ama bilemedim.
ipekveannesi Hande1nur bu 2.hamileligim ilk hamileliğimde de 7 kilo verip yalnızca 5 kilo aldım. Bu hamileliğimde de 72 kilo ile başladım 15 gün önce tartıldığımda 73 kiloydum bugünkü kontrolümde tekrar tartılmamı istedi doktorum 75.2. Yapı meselesi sanırım normalde kilolu bir insanım ama hamileyken kilo alamıyorum iştahımda hiç yok. Ama bebeğim gayet iyi
SutlacimiYedimmiBen Hande1nur su hiç bir zamn 3 kilo olmaz hamilelik döneminde su 800 ml ve 1 lt arası değişir doguma yakin 800 ml olur pik yaptığı dönemde 1 lt olur. Ayrıca çok kilo alacak diye birşey yok bnde 40.haftaya kadar 7 kilo almistim sadece bebekte 4.110 gr doğmuştu. Kalanida plesenta ve suyuydu hep bebege almistim kilolarımı
Guneyveannesi Teslimeesma çok iyi bence ben de 18i bitirdim bugün ve 7 kilo aldım 😂 boy 1..68 46 ile hamile kaldım
Hande123- Tubiis_0 ben de 18. Haftadayım hamile kaldığımda 84’tüm,diyetisyene gidiyorum 81 e düştüm,baya dikkat ediyorum yediklerime hedefim 7-8 kilo almak maksimum
GriMavi Tubiis_0 bende aynı sizin gibiyim Ben 81kg ile hamile kaldım 1.70 boy Öyle sarkan bi kilom olmadı ama bacak ayak eller şiş benim 36. haftam Tam 100kg olmuşum düşün🙈 Dogumdan sonra gider direk die düşünüyorum Artk dikkar etcez napalım en azından eski kiloya dönmeliyim