ipekveannesi Hande1nur bu 2.hamileligim ilk hamileliğimde de 7 kilo verip yalnızca 5 kilo aldım. Bu hamileliğimde de 72 kilo ile başladım 15 gün önce tartıldığımda 73 kiloydum bugünkü kontrolümde tekrar tartılmamı istedi doktorum 75.2. Yapı meselesi sanırım normalde kilolu bir insanım ama hamileyken kilo alamıyorum iştahımda hiç yok. Ama bebeğim gayet iyi
SutlacimiYedimmiBen ipekveannesi aynen canım bnde öyleyim normalde kiloluyum ama hamileliklerimde az kilo alıyorum bebeklerimde gayet güzel kiloda doğuyor burada sana inanmayanlar olmus ne üzücü
Leyla1938 ipekveannesi zaten oda doğumda gider şanslısınız🙈 bende ilkinde 9 kilo almıştım bakalım bunda kaç olucak
ipekveannesi Nghnszer inanın bende bilmiyorum bu 2.hamileliğim ilkinde de yalnızca 5 kilo aldım. Yapı meselesi sanırım
Denizozgen37 25 haftalik hamileyim ve sadece 2 kilo almisim 😔 Asiri sekilde yemek yiyorum bebek 600 gr dan fazla ama henuz bende hic degisiklik yok kilo almak istiyorum doktorumda bunu soyluyor ama hic bir sekilde etkili olmuyor . Ne yapabilecegim konusunda var mi bir fikriniz 😔😔
Tubiis_0 Denizozgen37 ya ben çok sağlıklı beslenemiyorum ama et balık yiyorum onlar kilo aldırıyor maşallah bebeğimde haftasına göre fazla kilolu annesi gibi muzu da tavsiye ederim
mervebu1ut Denizozgen37 bebeğinizin kilosu iyiyse eğer bence bir sıkıntı yok😊 çünkü çoğu insan hamileyken dokuz ay boyunca bulantı yüzünden 10 kiloya yakın kilo veriyorlar bu yüzden bebekleri de zayıf doğabiliyor.
ipekveannesi Hande1nur evet 3.2 kilo yalan söylemek için sebebim yok ilk hamileliğimde de burdaydım o zamanda 5 kiloyla kapatmıştım kızım 2760 gram doğdu.
Sbm050421 Tubiis_0 1.77 boy 76 kilo ile hamile kaldım bugün 25+0 ız +4.5 kilo ile yola devam , 80.50 oldum , hedef doğuma kadar toplamda 8-10 kg , bakalım hakkımızda hayırlısı 😅
Nur123aa Tubiis_0 71 kilo ile hamile kaldım en son 84 idim 35 haftadayim Allah’ım insallah daha almam
Gokceh Tubiis_0 55 le hamile kaldım 72 kilo olmuşum ve son 2 güncük kaldı doğumuma ama her yerim ödem bağladı 🤦🏼♀️
zehraduman Tubiis_0 1.60 boyum var 46 kiloyla hamile kaldım 58 kilo olmuşum herkes çok kilo aldın diyor ama etliyim butluyum bebişim ve kilomla çok mutluyum boş ver😂
zehraKr Bebisinannesi23 BN 6+3te 2 kilo aldım birde midem almiyo hep açım desem yeridir bu kilolar nasıl oluyo anlamadım
Bebisinannesi23 zehraKr bende kilo almadım dediğime bakma ekmek tüketmiyorum abur cubur ağzıma sürmüyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum çünkü bünyem kilo almaya o kadar müsait ki şimdiden kilo alırsam ileride önüne geçememkten korkuyorum
minikturtam1 zehraKr bende tüp bebekle hamileyim. 57 ile trasferim yapildi. Transferden sonra o kadar cok yedim ki 59u gördum. Sonrasinda azim edip 2 kilo verdim su an 13 haftaliğiz hala 57 kiloyum.elimden geldigince korumaya calişiyorum . Aç karnina Sabahları ılık bir bardak su ile bir tane max 2 tane kuru kayisi yiyebilirsiniz cok ise yariyor.
Cannibal 35 hafta 65 ile hamile kaldım 83 oldum😢 çok mutsuzum dikkat etmeye çalışsam da alıyorum anlamadım bu işi… inşallah doğumdan sonra kurtuluruz kilolardan😔
Tubiis_0 Cannibal ay inşallah ya ben takmıyorum ama herkes şişmişsin şişmişsin deyince sinirim bozuluyor
Eked Ya ben 83 kg ile hamile kaldım 13. Haftadayız gecen hafta gittiğimde 3 kg vermişim nasıl oldu anlamadım umarım anormal bişey olmaz doktor bişey demedi🥲
Kubraa5353 Fndksk Fndksk ben de 1,58 55 ile hamile kaldım 68 kiloyum. 34. Haftadayım. Sizin gibi 15 kiloda kalabilirim inşallah. Sizin vakit gelmiş zaten maşallah.
Nznuuz Tubiis_0 74′le hamile kaldım boyum 1.63, 39+9′da 87 kiloyla doğum yaptım. Şuan 1 ay oldu 77 ye düştüm 🙏🏼