Hande1nur Yagmur2712 çok dikkat ediyorum ben ama,yoksa alır başını gider bu kilolar:) bol su sağlıklı beslenme bol spor yürüyüş
Gulcahan 62 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kilo olduk 28+3 çokta yemiyorum dikkat te ediyorum ama kilo alıyorum ben anlamadım bu işi bebeişte 1250 Gr
Nehir-Poyraz Tubiis_0 1.60 boy 54kiloyla hamile kaldım 59 kiloyum bu hafta 59u gördüm. 26 haftalığız. Bu haftalarda normal bu kilo ama bana hep kilo almamışsın kendin diyolar sadece karnım kocaman 9aylık gibi 😂😂
ozlmbl 1.68 boy, 56 kilo ile hamile kaldım şuan 27+4 haftalık 66 kiloyum dikkat ediyorum aslında ama bilmiyorum 🤷♀️ sadece göbeğimin olduğunu söylüyor herkes almadın kilo diyolar
Oznurozdemir Tubiis_0 22 haftalık gebeyim 65.700 hamile kaldım şu an 67.300 1.600 gram almışım. Birkaç gündür abur cubura sarmıştım bıraktım iki gündür dikkat edip bol su içiyorum. Umarım korurum🙂
Sushiii ikizannesi34 işte bu kadar 🧠 mevcut insanlarda daha taşıdığı beyni kullanamıyorlar boşver tatlım sağlıkla gelsinler hepsi geçecek
seyma9188 7+1 haftalık hamileyim 1 haftada kusmaktan 2 kg verdim 65.7 ile hamile kaldım şuan 63.7 olmuşum 😢 Bu bulantılar nasıl geçer ya doktora gittim ilaç yazdı ama ilacı da çıkarıyorum.Suyu bile çıkarıyorum o haldeyim 🥺
Aylnb seyma9188 bende de durum aynı ama ben veremedim haşlanmış patates leblebi yemekten , bir an önce geçse su dahi kokuyor:(
RabiaBozat Tubiis_0 65le hamile kaldım şu an 75im boy 1.60 34+5 haftalığız. Kim ne derse desin umursamayın tadını çıkarmak lazım hamileliğin 😁🤪
Dilaramtazeanne 66 kiloyla hamile kaldım 70 kilo geliyorum 33. Haftamızdayız. 1.67 boyum 25 yaşındayım 😇
Hanzadebebek Tubiis_0 19. Haftadayım ve boyum 170 65 le başladım 71 olmuşum ya çok aldım bir anda çok sık acıkıyorum elimde değil
Zeeynepp Tubiis_0 23 haftalığım 65 kiloyum bebeğim için seviniyorum kilosu yerinde , ama kendim için de üzülüyorum açıkçası bu kilolarıma🙈😁
Hilalohilal Sushiii valla Allah sonumuzu hayır etsin 😆 kiloyu takmamaya çalışıyorum ama insanlar çok gereksiz yorum yapıyor bazen
Hilalohilal ikizannesi34 Kadının biri bana bakıp kızın mi olacak demişti bende evet dedim. Popon büyümüş ondan anladım diyor 😂 artik gülüp geciyorum
Leyla1938 Hilalohilal ayy densizz dolu etraff ya ben birine kilo aldın demeye çekiniyorum. Kendi bilir zaten ne söyleyip insanları uzersiniz. Biri bana deyince bozuliyorum içimden dışımdan belli etmesemde 😂🙈