Gizemslr10 çatı muayenesinde değil ama
açıklık var mı diye muayene yaptırdım 2 yada 3 saat sonra hafiften sancılar girdi kalçamdan akşamına nişan sabah namazında da sancılarım başladı öğlende doğurdum 😂
    Gizemslr10 39 haftalık olup bakmaması da çok garip 37 de bakıyolar aslında ama vardır doktorun bi bildiğimde tabi ben hem çatı muaynesi oldum hemde açıklığım için baktı ikisi farklı çünkü ikisinde de ne kanamam oldu ne başka bişey he sancım başladı ama baktıktan hemen sonra değil 2 cm açılmada kalakaldım öyle şuan 38+5 im bakalım ne zman olcak ☺️
      Gulcandogansadi ya genelde bebek iyice yerleşince kanama nişan fln geliyo diye biliyorum benimki iyice indi aşağıya belki bi umut 😄🙏🏻
        Gizemslr10 canım 39 olmuşsun çok az kalmış, çok heyecanlı.. bence bu hafta gelir Allahın izniyle. Hiç kafana takma, bacaklarını açma hareketleri yap.. bende 37+2 yim çatı muayenesi yapmıcam dedi doktorum. Bebek kanala yerleşmiş, 25 inden sonra gelir dedi. Geceleri rüyama giriyo, sürekli kendimi dinliyorum bu sancı o sancı mı diye :D
          AyseZ inşallah gelir ya bende de biraz umut var ama daha geçen hafta kanala bile inmemişti benimki bu hafta hergün bel ağrısı kasık ağrısı yürürken bile dura dura yürüyorum sancı giriyo birden ama işte düzensiz maalesef o yüzden bi yaptırıyım diyorum çatı muayenesi bişwy olmaz heralde
            Gizemslr10 sakıncası olacağını sanmıyorum, rutin yapıyolar zaten. Sen yine doktoruna bi sor, inşallah faydasını görürsün ..
              AyseZ inşallah çok teşekkür ederim ❤️ Bi an önce hepimizde sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
              Gizemslr10 bnm 3 gun sonra bile acilmam olmadi ve sanciya dayanamayip sezeryan oldum ✌️Bol bol squat yapin ☺️
              Gizemslr10 ben 38 haftalık gebeyim dün yapıldı bana da muayene ama şuan hiç bi belirti yok canım değişiyor demek ki kişiden kişiye 😊 son günler geçmek bilmiyo dimi..hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık evlatlarımızı ❣
                Gizemslr10 Bende geçen hafta 38.ci haftamda çatı muayenesi oldum bebekte kanaldaydı hatta yalancı sancımda vardı ama nişanım yada suyum falan gelmedi ve şuan 39.cu haftayı geçtik hala ufaklığın gelmeye niyeti yok 😔 haftaya cuma 40 da bitirince küçük beyimiz gelmezse suni sancı ile doğuma giricem 😔
                Aysa evet işe yaradığı zamanlar oluyor benim nişanım gelmişti