Dilarey cisem30 çok ayakta olursam aşırı ayaklarım ağrıyor ve bacaklarım. Hemen yoruluyorum dışarı cıkamaz oldum bu yuzden
enbiannee Sevgi0478 oyy yaa neguzelmis burası günlerimiz yakın olan bicok anne adayları varmış 😍🙈 sağlıkla gününde gelsin dünyaya inşallah minik paşa 🤲🏻🧿
Sevgi0478 enbiannee Amin teyzesi inşallah seninkide gününde sağlıkla kucağına gelsin .aşırı heyecanlıyım annelik ne kutsal bir meslek
enbiannee cisem30 mavi kalbe göre sende erkek bebis bekliyorsun zannimca🙈 sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 🤲🏻 🌺
enbiannee Smyasl yaa ikili rakamlara cok az kalmış senin 🙈 ikili rakamlara düşünce belki daha çabuk geçer zaman🤗🧿
Mlkysf enbiannee bizim şafak 118 kızım olacak inşaallah 🌸 hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi🤲
enbiannee Mlkysf günlerimiz yakın sayılır 😍 amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza aliriz yavrularimizi inşallah 🤲🏻 💕
enbiannee plntsy çoğu gitmiş azı kalmış dimii 🤗 bi laf varya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye bu söz bizim gibi hamile anneler icinn söylenmiş sanki 😂
enbiannee Esracicek ben ufuk göründü diyorum ya😂 ikili rakamlara az kaldı ya ondan 😂🙈 masallah gününde sağlıkla alabilelim kucaklarimiza yavrularimizi insallah🤲🏻😍
Esracicek enbiannee inşallah canım zaman hızlı geçiyordu aslında 2 haftadır geçmiyor ağırlaştım galiba
hulyademr 106 bizimde kızımla 😇 inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kolay geçen doğumlarımızla kucağımıza alırız. 💕🐠
enbiannee Esracicek ağırlasma durumu bende de var ne kolumu ne bacağımı kaldirabiliyorum 🤷🏻♀️ bıraksalar 7/24 uyurum sürekli uyku halindeyim 😂 ilk hamileligimde hic böyle olmamıştım.