İyi akşamlar Eylül anneleri aranıza yeni katıldım 🥰 burayi geç kesfettim nekadar guzel biryermiş çok sevdim 💕 bizim şafak 116 cinsiyetimiz erkek🧿 sizde şafak kaç cinsiyetler bellimi biraz sohbet edelim istedim 🙈

enbiannee Şafak 130. Bugüne kadar çabuk geçti. Burdan sonrası Allah kerim 🤷🏻‍♀️😊 Kızımız oluyor inşallah

ErdoganGamze yaa zaman banada sanki çok çabuk geçiyormuş gibi geliyor 🙈 ya da benim bir kızım var 6 yaşında okuluydu evdi işti derken zaman nasıl geçiyor anlamıyor da olabilirim😂
      Rabbim sağlıkla gününde zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah yavrularimizi🤲🏻🥰

enbiannee Şafak 116 aynı benimki de kız 👧 hazırlıklara devam mide bulantılarım son bir kaç gündür geçti sayılır genel olarak iyiyiz 🥲

Sinem62 oy masallah 😍🧿 aminn cok aminn sağlıkla zamaninda almayi nasip etsin kucaklarimiza Rabbim🤲🏻

incitanem94 yaa neguzel 🤗 1 gün de olsa aynı sayılırız seninle 😍 amin canım Rabbim bağışlasın kuzularimizi sağlıkla gününde kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Busra5189 allahimm😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagina almayi da nasip etsin canım 🤲🏻 darısı bize artık ikili rakamlara az kaldı 🙈