İyi akşamlar Eylül anneleri aranıza yeni katıldım 🥰 burayi geç kesfettim nekadar guzel biryermiş çok sevdim 💕 bizim şafak 116 cinsiyetimiz erkek🧿 sizde şafak kaç cinsiyetler bellimi biraz sohbet edelim istedim 🙈
Eylül anneleri şafak kaç 🌺
Şafak 104 🥰🤲🏼❤️Cinsiyetimiz kız ❤️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
- Düzenlendi
enbiannee Şafak 130. Bugüne kadar çabuk geçti. Burdan sonrası Allah kerim 🤷🏻♀️😊 Kızımız oluyor inşallah
enbiannee aa aynı sayılırmışız seninle 😁 Kızımla 117 günümüz kaldı inşallah sağlıkla zamanında gelsinler🌸💕
99 gün kaldı 😍
A-y-s-e-g-u-l oyy Rabbim bağışlasın amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi 🤲🏻🌺
109 🥰 kızımızı bekliyoruz 💕
ErdoganGamze yaa zaman banada sanki çok çabuk geçiyormuş gibi geliyor 🙈 ya da benim bir kızım var 6 yaşında okuluydu evdi işti derken zaman nasıl geçiyor anlamıyor da olabilirim😂
Rabbim sağlıkla gününde zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah yavrularimizi🤲🏻🥰
enbiannee 104💐 kızımız olucak inşallah 😸
enbiannee Şafak 116 aynı benimki de kız 👧 hazırlıklara devam mide bulantılarım son bir kaç gündür geçti sayılır genel olarak iyiyiz 🥲
Sinem62 oy masallah 😍🧿 aminn cok aminn sağlıkla zamaninda almayi nasip etsin kucaklarimiza Rabbim🤲🏻
A-y-s-e-g-u-l aynıyız🤗 sağlıkla gelsin minnoş kızlarımız 😸
enbiannee bizim 110 erkek hayırlısıyla bekliyoruz minnoş oğlumuzu 🥰
incitanem94 yaa neguzel 🤗 1 gün de olsa aynı sayılırız seninle 😍 amin canım Rabbim bağışlasın kuzularimizi sağlıkla gününde kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah 🤲🏻
123 şafak 💙
Busra5189 allahimm😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagina almayi da nasip etsin canım 🤲🏻 darısı bize artık ikili rakamlara az kaldı 🙈
104 😍 benimde oğluşum olacak nasipse günler geçmek bilmiyo 😍