Aylnb Yigidinannesii15 ah az önce zorla yediğim haşlama patatesi de çıkardım, nane limon yaptık demin. Çubuk kraker hamur kokuyor onu da yiyemiyorum😞Çok teşekkür ederim☺️
Minikcennetim Yigidinannesii15 ay kuzum bende bi hafta geriden geliyorum endişlendim normal mi 5 buçuk haftalık diye gittim 4 buçuk haftalık çıktı adetlerim düzensiz ondan sanırım normal mi
Yigidinannesii15 Minikcennetim yani bana arkadaşım kadın doğum dokotrunun yanında çalışıyor o dedi ki normal birşey korkmana gerek yok 🙂
Aylnb Minikcennetim benim de küçük daha 4 mm ydi 10 gün kadar olacak, miniklerimiz sağlıkla gelir inşallah🤗
Minikcennetim Aylnb anladım canım bende sata göre 8 haftalıkken gideceğim garanti olsun 🥰inşallah duyarım bir kez boş gebelik geçirdim korkuyorum
Aylnb Bu arada sorduklarında hangi haftayı söylememiz gerekiyor, ultrasondaki gelişimi mi son adet tarihi mi?
Minikcennetim Aylnb canım bende bilmiyorum valla takip ediyorum bu uygulamadan gelişimi ama kafam karıştı sanırım bebek yetişiyormuş sen son adetine göre söyle eğer uzun süre bu durum devam ederse doktor yeni adet tarihi belirliyormuş canım bir de senin adetlerin düzensiz miydi
Nursahhh Aylnb Ben ilk kan verdiğimde 95.11 di beta. 2 gün sonra gittiğimde doktor son adet tarihini sordu ve çok yeni olduğunu söyledi. Bu haftasını lekelenmelerim başladı suan azaldı çok şükür ama dış gebelik olmasından korkuyorum
sliya30 Minikcennetim 11+5 den selam artık 20 li haftaları gecsem mide bulantımdan bıktım ilacımda bitti yarın alıcam tekrar ilaçsız yaşayamıyorum midem çok kötü 😫 kokular vuruyor kusuyorum üstelik ikinci hamileliğim daha beter sanki 😫😫😫😫😫😫
Minikcennetim sliya30 Allah yardım etsin canım benimde sabahları oluyor çok zor sonra geçiyor çok şükür seni düşünemiyorum sağlıklı olsunda geçer inşallah 🤲🏻
Aylnb Minikcennetim sliya30 Ah 12 ye gelince bitecek bir ayım kaldı diye rahatlatıyordum kendimi 20 yi bulur mu🥺
-minikkelebegim- Şuan hcg değerim 4399,2 tahminen kaç haftalık oluyor bilenler var mı acaba doktor randevume az kaldı ama çok merak ediyorum 😊