Tirtir5 Tsevcan kuzum benimde ilk bebbeğim öyleydi şimdi 20 nisan son adet tarihimdi 23nisan gittim doktora kanda cıktı kesede gö Arsub11 bende sizinle aynıyım :) suan nasıl keseniz kac mm
mltmcn Minikcennetim merhaba, bende bugün katıldım aranıza ☺️ 5+5 iz bizde bugün ilk kontrolüme gittim. Doktor haftaya tekrar gel, kalp atışlarını duyarız dedi. Çok heyecanlıyım, haftaya kadar nasıl beklerim bilmiyorum 😅
Minikcennetim mltmcn canım hoşgeldin bende 5 buçuk haftayken gittim 10 gün sonra gel dedi kalp atışını bekliyorum benim kesem küçük bayağa senin nasıl 🥰 kaç mm?
Yigidinannesii15 Minikcennetim merhaba bizde 6+1 iki hafta sonra çağırdı doktorumuz kalp atışı için 8 Haziran’da gideceğim 🙈🙏
Minikcennetim Yigidinannesii15 bende 8 haziranda gideceğim canım inşallah duyarız bende 6 haftalığım🥰🥰
Yigidinannesii15 Minikcennetim bende işte geçtiğimiz salı günü gittim o gün dedi doktorumuz kesemiz oluşmuş yani 5+5te göründü 🙂 bir hafta öncesinde gittiğimde ultrasonda görememişti doktorumuz
Yigidinannesii15 Mamakaralis çok normal ilk hamileligimden biliyorum ilk ay böyle siskinlik oluyor sonra o iniyor yavaş yavaş hamile göbüşümüz çıkıyor 🙈 🤰
Aylnb Merhabalar. Benim de 8+2 fakat bir hafta geriden geliyor geç döllendiği için. Çok bulantım var gece aç karna ilaç verdi doktorum ama bana her şey yine kokuyor, hiç böyle zor olacağını düşünmemiştim:(
Yigidinannesii15 Aylnb benimde geç döllenme oldu bir hafta geriden geliyor 🙏 bulantılarıniz için çok üzüldüm umarım bian önce geçer ilk oglumdan biliyorum yaklaşık 2.5 ay mide bulantısı çekmiştim psikolojikmen cokmustum resmen. Ama geçiyor inşaallah sizin de tez zamanda düzelir. Çubuk kraker önerebilirim birde nanelimon 🤲🌼
Aylnb Yigidinannesii15 ah az önce zorla yediğim haşlama patatesi de çıkardım, nane limon yaptık demin. Çubuk kraker hamur kokuyor onu da yiyemiyorum😞Çok teşekkür ederim☺️
Minikcennetim Yigidinannesii15 ay kuzum bende bi hafta geriden geliyorum endişlendim normal mi 5 buçuk haftalık diye gittim 4 buçuk haftalık çıktı adetlerim düzensiz ondan sanırım normal mi
Aylnb Evet ilk inşallah🥰 iki hafta önce duyamadık, panikledik meğerse geç döllenmiş geçen hafta çok şükür duyduk🙏🏻
Aylnb Minikcennetim benim de küçük daha 4 mm ydi 10 gün kadar olacak, miniklerimiz sağlıkla gelir inşallah🤗