Aylnb Minikcennetim sliya30 Ah 12 ye gelince bitecek bir ayım kaldı diye rahatlatıyordum kendimi 20 yi bulur mu🥺
sliya30 Aylnb 20 yi bulmaz gecer canım ama ben zaman hızla geçsin istiyorum 😂 1 gün sobra 12 haftalığım geçer umarım 🤲
Aylnb Minikcennetim yok yok çok normal dedi hatta birkaç tanıdık kadın doğumcu arkadaşa sordu ailem biz kalbi duyamadık deyince gec dollenmiştir hiç korkmasın demişlerdi
Yldrmkubraa Merhabalar Anneler🥰 4+5′den herkese selamlar.. hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim ve 1 saat sonra yerleşme kanamam başladı ertesi gün azaldı hep yüreğim ağzımızda Allah yardımcımız olsun inşallah 😇
Yigidinannesii15 Minikcennetim yani bana arkadaşım kadın doğum dokotrunun yanında çalışıyor o dedi ki normal birşey korkmana gerek yok 🙂
Minikcennetim Yigidinannesii15 canım boş gebelik geçirdim onda da kese böyle küçüktü yine böyle küçük gelince panik oldum ister istemez
Aylnb Minikcennetim hepimizden😊 benim de küçüktü doktor hemen düşük ilacı verdi kalbi de duyamadık biz tabi bir panik, hiç endişelenmeyin güzel haberlerinizi alacagız🙏🏻
Minikcennetim Yigidinannesii15 canım sağ altta falan yazar son adetin yazdığı yerde veya haftanın yazdığı yerde mm veya cm olarak
Minikcennetim Aylnb inşallah canım benim bi duysam diyeceğim anne oluyorum ne çok bekledim bi bilseniz 🥰🤲🏻🤲🏻
sliya30 Aylnb valla ben ilaç yazdırdım doktora çok iyi geldi şu an ilacım bitti bulanıyor koku vuruyor yarın yine alıcam ilaç ne zaman geçer fikrim yok herkesin değişiyor 💕