ilgecan26 Tsevcan Daha 4 haftalık en geç 6. Haftada görünür bebiş ben 5 hafta 3 günlükken öğrendim sadece kese görünüyordu bebek yoktu içinde sanki hatta kafamda çok kurdum ama sabredin elbet görünür bebiş Allah’ın izniyle
Esraully İyi akşamlar hamişler ben 11 hafta 3 günlük hamileyim miğdem normal olmayacak şekilde bulanıyor aralıksız 6 7 saat kusuyorum ve hiç birşey yiyemiyorum böyle olan var mı aranızda
Tsevcan Minikcennetim Benimle aynı kan değerlerine denk gelen var mı varsa gebelikleri nasıl ilerliyor🙏🏻
Mamakaralis Kızlar ben 7. Haftaya gireceğim ama göbeğim çok şişti bu hiç normal değil dimi böyle olan var mı
ilgecan26 Mamakaralis şişkinlik ve kabızlıktan büyük ihtimal kuru kayısı yiyin günde 3 kez ardından 1 bardak su için hem rahat tuvalete çıkartıyor hem de şişkinliği azaltıyor
Yigidinannesii15 Mamakaralis çok normal ilk hamileligimden biliyorum ilk ay böyle siskinlik oluyor sonra o iniyor yavaş yavaş hamile göbüşümüz çıkıyor 🙈 🤰
VuslatSena9 Bizim kalp atışı 184 çıktı. Doktor yüksek dedi. 8+3 te 184 olması sizce nasıl,sizlerin kalp atışı kaçta
Sellcan Minikcennetim merhaba. 6+3 olacagim. 5+5 te keseyi de gorduk kalp atışıni zayifta olsa duyduk.