Aieskocaak busra_22 ayyy çok şükür artık kaşınmak uyuyamadıkça zombiye döndüm şimdiden göz altlarım çöktü
busra_22 Aieskocaak zor durum gerçekten inşallah güzelce normal doğum yaparsin. Ne zaman doğum planı yaptınız yakın mı?
Aieskocaak Dark ayyy çok şükür yaa kaşıntılar mahvetti gerçekten vücudumda her yer tırnak izi yara bere oldu resmen kaşınmadan rahatça uyumayı özledim
Dark Aieskocaak benim kasinmaktan kasilmam olmuştu artık dayanamıyordum. Doktorum bekletmiyoruz hemen doğumu baslaticaz dedi. 37+0 da doğum yaptım. Yeniden doğmuş gibi oldum. Darisi basiniza
Aieskocaak Night haftası küçükmüş gerçekten 😢 Allahım inşallah hiç yükselmeden ilerlemeden sağlıcakla kavuşursun bebeğine 🤲🏻
Night Aieskocaak evet küçük:( inşallah düşer kendiliğinden haftaya kan tahlili yaptırdığımda yazıcam buraya sonucu inşallah olumlu olur🤲 Kötü düşünmeyelim kızlar ben herşeyi çok taktım zaten anksiyete de var bende ama herşey Allahtan gerçekten bi arkadaşım bana hep böyle der ve sayesinde az da olsa rahatlıyorum.. yavrularımızın doğum zamanı belli kararlamıştır allah onu sağlıkla dünyaya gelecekse zaten gelir bizede dua etmek düşüyor içimizi ferah tutalım herşey çözülür bir şekilde inşallah
Aieskocaak Blbl14 inşallah en kısa sürede değerlerin düşer ve sağlıklıca vaktinde kavuşursun bebeğine canım. Neyin tetiklediği hakkında bi bilgi vermiyolar mı peki çünkü sonuçta değerin ikiye katlamış
Night Blbl14 çok çok geçmiş olsun ilaç tedavisi falan yokmu sanki öyle bir şey okumuştum ilaçla düşürebiliyorlar diye:((
Night Blbl14 korkmayın lütfen allah bebeğinizin doğum zamanını kararlamıştır zaten ben öyle düşünüyorum herşey inşallah sağlıkla olacak siz bol bol dua edin🙏 Bizide haberdar edin durumunuzdan 🤲💕
hamilemommy Aieskocaak benimde 2 haftadır karnımda kollarımda bacaklarımda çatlaklarımın üzerinde pütürlü sivilceler var ve çok kaşınıyor sizce bende de mi gebelik kolestazı var acaba yada başka bişey mi?
Aieskocaak hamilemommy doktorunuza söyleyip değerlerinize baktırın bence. Kimi kaşınma kolestazdan kimisi de kuruluktan kaynaklanabiliyo benim göğüs ve sırt bölgemde sivilce yoktu çıktı ve arttı ama kolestazdan mı bilmiyorum
busra_22 Night Korkma gebelik kolestazi çıksa bile 37 haftaya kadar ilaç ile tedavi ediliyor. 37 haftaya girince risk atmamak için bebek alınıyor. Normal de 30 haftadan sonra kolestaz kendini gösteriyor inşallah kolestaz değilsindir. Tahlil yapmakta fayda var😊
Aieskocaak Merviiss ast alt ye bakıyolar eğer yüksek çıkarsa safra testlerine bakıyolar bende çok kaşıntı vardı doktoruma söylemiştim o istedi testleri
Merviiss busra_22 cildiye baktı kuruluga bağlı gözüküyor dedi alt ast normaldi safra asiti testi bakmadi nemlendirince biraz rahatlıyor sadece elleyince kaşınıyor benim sizin nssil
Merviiss Night merhabalar. Bende de kaşıntı var bacak ve kolda cildiyeye gittim hamilelikte normal kaşıntı en dogal şey şey alt ast normaldi nemlendirici kullan dedi. Kolestaz belirtisi sadece kasinti mi
Night Merviiss bende kaşıntı falan yok canım sadece alt değerim sınırda çıktı yani en yüksek 40 olması gerekirken benim 45 herhangi bir belirtim yok sanırım 80% kolestazda kaşıntı olurmuş
Dark Merviiss safra asitlerine de baktırın. Devlete gittiyseniz genelde yapmıyorlar bu testi. Bana yapmadılar kendi doktorum yaptı öyle ortaya çıktı. Mutlaka baktırın. Benim alt normal ast bir tık fazlaydi. Ama safra asitleri ucmustu
busra_22 Merviiss Susuz kaliyorsan vucut kuruluk yapar bol su iç derim bir de bence bebek yağı kullan kimyasal nemlendirci kullanma duş jeli falan. Kolestaz kaşıntısı el,ayak,bacak,kol bütün vucuudu kaplayan uyuz gibi bir kaşıntı oluyor.