2prensesannesiiii melisaugtr sende bel kasık ağrısı varmı şiddetli varsa gebelik olabilir çünkü bende nefes kasen bel ağrısı bazen kasık ağrısı yürüyemiyorum
cemreee__ ParildayanYildiz yok kuzum bugun adet günüm henüz olmadım pazartesi aynı bu testten yapmıştım negatifti bidaha da yapmafım bi kaç gün bekliyim bakalım diyorum ya umutlanmak istemçyorum 🥺
ParildayanYildiz cemreee__ inşaAllah adet olmazsın da vardır kuzum dualarım seninle 2 gün fln bekle yine test yap istersen
ParildayanYildiz cemreee__ henüz vermedim vericem kuzum birkaç gün önce bende hiç yaşamadığım bir şekilde istahsizlik vardı midem bulanır gibi hassastır hicbisey yiyemiyodum o zaman şuphelendim yeni geçti o kuzum şimdi bel sırt ağrısı var sadece başka belirtim yok
cemreee__ ParildayanYildiz inşallah dualarını bekliyorum kuzum rabbim banada nasip etsin senin adına çok ama çok sevindim🥰 bende bazen karın bel ağrısı oluyor ama adette olan gibi sanki bakalım beklicem bi kaç gün senin adet günün bugun muydu 😍
ParildayanYildiz cemreee__ canım benim çok teşekkür ederim inşaAllah sanada nasip olacak inanıyorum 😍 adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni canım kaç gündür adet olacak gibi ayni ağrım vardı benim ama olmadı çok şükür adetim 2 gün gecikti ama yumurtlamam geç olduğu için adetim de gecikir diye düşündüm ben kuzum daha 11 gün oldu yumurtlama göreli bakalım inşaAllah sağlıklıdır canım bir boş gebeligim oldu korkuyorum o yüzden
cemreee__ ParildayanYildiz allah rwzı olsun inşallah kuzum inşallah bende bir iki gün bekliyim bakalım rabbim umudumuzu yitirtmesin inşallah 😍
2prensesannesiiii melisaugtr üzülme kuzum olacak inşallah gelecek ay 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bende peşine gebe kalamadım kimyasalda da kürtaj da da bi regl gördüm
merveiyd aylin1629 merhabalar, benim de devamlı düzenli olurdu reglim. Pazartesi oldu, iki gün deva etti, dün geceden beri peçeteye dahi kan gelmiyor, sizin de mi öyle
aylin1629 merveiyd benim tuvalete gidince akıntı gibi kahverengi geliyo canım. Ama dün gece kasık ağrısı bel ve sol bacakta ağrım oldu uyutmadı resmen düzgün regl olmayınca korktum bugün hiç birşeyim yok ne oluyor anlamadım 🤷♀️
tmelooo Maşallah ne kadar çok hamile olanlar çıktı inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucagımıza bebişleri 🥰 pazartesi günü keseyi görebileceğimizi söyledi doktorum heyecanla bekliyorum bende 🐣🙈
ParildayanYildiz tmelooo evet kuzum çok şükür Rabbım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaAllah 😍 beta kaçtı senin en son canım bende kan vericem de keseyi görmeye ne zaman gitsem bilmiyorum önceki boş gebelikti tedirginim o yüzden
tmelooo ParildayanYildiz salı günü vermiştim canım 1106 aldı çıktı artık beta bakmaya gerek yok pazartesi ultrasonda görürüz dedi doktorum 3 defa beta bakıldı iki gün aralıklarla sağlıkla ilerleyelim inşallah 🌸
ParildayanYildiz tmelooo anladim canım sağlıkla büyüsün bizim minişler inşaAllah 😍😍benim şuan silik çıktı testte kan vericem bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum