ParildayanYildiz tmelooo anladim canım sağlıkla büyüsün bizim minişler inşaAllah 😍😍benim şuan silik çıktı testte kan vericem bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum
cemreee__ ParildayanYildiz 2prensesannesiiii kızlar bugun bir günlük gecikmem var kaset test yaptım negatif hep ya gününde yada öncesinde olurdum acaba kaset testte mi çıkmaz yada yok mudur kasıklarım ağrıyo kaç gündür
cemreee__ ParildayanYildiz kuzum sen kan verecek nisin bugun verirsen banada haber verir misin testlerimiz aynı acaba değer düşük ondan mı çıkmıyor yada yok mu bilmiyorum
2prensesannesiiii melisaugtr üzülme kuzum olacak inşallah gelecek ay 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bende peşine gebe kalamadım kimyasalda da kürtaj da da bi regl gördüm
melisaugtr 2prensesannesiiii benim bu iki oldu kimyasal üstüne. Olsun hayırlısı hiç üzülmedim yapacak bir şey yok🙄
Karakara1598 Gebe kalanlar hayırlı olsun herkese neler yaptınız acaba anlattırmısınız bizlerede umut olur
ParildayanYildiz cemreee__ yarın vericem kuzum sen bana yarın akşam yaz istersen haber veririm unutabiliyorum da
2prensesannesiiii nilayakinci inşallah gelecek ay olur canım benimde koyulaşmadı testim şimdi tekrar yaptım sağlıklıdır umarım
cemreee__ 2prensesannesiiii ah şöyle çıkmasına bile razıyım ama yok kuzu çıkmadı bir gün gecikmem var şuan
cemreee__ ParildayanYildiz anladım canım bilmiyorum ki acaba diyorum bu testler kaç değerken gösteriyor ama olsa kesin çıkardıda diyorum kasıklarım ağrıyo kaç gündür kafam karıştı ya
ParildayanYildiz cemreee__ adet olana kadar umut var kuzum az sabır inşaAllah çıkar ben yarin kan verince sonucu aynı gün alırsam konuşuruz zaten yine bilgi veririm
2prensesannesiiii melisaugtr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Olacak allahın izniyle en kosa zamanda ovülasyon kullanmış mıydın 🙏🏻
cemreee__ ParildayanYildiz inşallah dediğin gibidir kuzum inşallah tamamdır güzel haberlerini bekliyorum🤲
melisaugtr 2prensesannesiiii 3 ay kullanıp bırakmıştım canım. Bugün doktora muayene oldum hormonlarıma bakılacak pco var ya bende. Tekrar insülin ilacına başladık
2prensesannesiiii cemreee__ benim testim netleşti yarın kanda verecem bakalım artım inşallah sağlıklıdır🙏🏻